Taggar

,

Dela

_MG_1399_editblog_

Ja, nu är markisen uppe! Farfar Åke kom hit i onsdags och satte upp den åt oss. Tur att vi har honom annars skulle vi säkert haft en 3,6m markis i vardagsrummet större delen av sommaren. Men nu är den uppe och det blev verkligen superbra. Trodde att det skulle se lustigt ut att den var så lång men när den väl kom på plats så ser det faktiskt riktigt bra ut, man skulle till och med kunna tro att jag mätte innan jag köpte den.

Farfar tog med Alice gammelfarmor också som fick leka med Alice medan Farfar jobbade. Jag sprang mest omkring och stoppade Alice från att rota ut allting ur farfars verktygslåda som tydligen var jättespännande. När markisen väl satt uppe hade Alice lärt sig att klättra hela vägen upp för stegen till min förtvivlan. IMG_0257_editblog_

Efter farfars fina jobb bjöd Alice och jag på fika. Det bjöds på Solskenskaka (receptet finns här!) som jag och Alice bakade på förmiddagen. Alice fick hjälpa till att vispa med elvispen och äta smet. Det var skönt att fika i skuggan av markisen så vi är väldigt nöjda.

Idag är Björns sista arbetsdag på 7 veckor. Underbart att få njuta av sommaren tillsammans med vår lilla tjej!

_MG_1401_editblog_