Taggar

, , , ,

Dela

I fredags gjorde jag ett klipp. Jag var på Plantagen vid Åkermyntan på deras superrea, de säljer ut i princip allting inför sin ombyggnation. Där fanns markiser som i vanliga fall kostar 3000kr för bara 499kr. Jag köpte såklart en till vår uteplats på baksidan, vi har nämligen tittat på dessa förut men alltid tyckt att det varit lite dyrt såhär före semestern när man som starkast känner behovet av en markis när solen strålar bländar alla på altanen. Men nu slog jag i alla fall till. När vi väl fått hem den visade det sig att den var 60cm för bred. Eftersom vi inte ville lämna tillbaka den för att köpa en dyrare någon annanstans så behöll vi den och började klura på olika lösningar.

I lördags kom Alice farmor och farfar förbi på fika. Björn och farfar löste problemet med markisen så snart kommer vi ha en markis, vi måste bara komplettera med lite skruvar, en konsoll och en träkloss. Alice hjälpte farfar att plocka lite rabarber som de skulle få ta med sig hem. Mycket bus och tuggande på rabarber blev det.

_MG_1391_editblog_ _MG_1376_editblog__MG_1388_editblog_

Igår städade vi ur husvagnen efter midsommar och slappade mest hela dagen. Härligt med sommar, bara den här veckan kvar nu sen är Björn ledig i hela 7 veckor tillsammans med oss.