Taggar

, ,

Dela

Igår var det tydligen Jordens dag uppmärksammade Björn mig om i morse. Passande nog spenderade vi större delen av gårdagen i trädgården. Vårt område får fiber installerat och man har grävt upp en del av vår tomt på baksidan av huset när man lade ned kabeln, så vi har sått nytt gräs och passade även på att toppdressa gräsmattan.

Förra året grävde vi bort några Sockertoppsgranar på vår framsida av huset och tanken var att vi skulle plantera en häck av Buxbom istället, när vi skulle inhandla dessa var de dessvärre slut och hösten kom med stormande steg. Projektet blev bokstavligt talat lagt på is. Men när vi var på Plantagen igår för att köpa gräsfrön och toppdress hade de buxbom inne så vi köpte med oss en massa plantor hem.

_MG_0892_editblog_

Alice var såklart med och hjälpte till. Hon tyckte att häcken stod bäst på plattorna och gjorde ett fint arrangemang medan pappa grävde i rabatten.

_MG_0899_editblogg_

Det känns otroligt skönt att nästan ett år senare än planerat äntligen ha fått häcken på plats. Lite rensning i rabatterna sen är tomten redo för sommaren.

_MG_0900_editblog_ _MG_0901_editblog_