Inlägg taggade ‘#TBT’

TBT

Taggar

, ,

Dela

Tittade på gamla bilder på datorn idag. Min lilla prinsessa börjar bli så stor! Bjuder på en TBT bild idag från när Alice var två månader.

IMG_3016_editblog_

Bygger upp förväntningarna inför Halloween!

Taggar

, , , ,

Dela

Idag är #blogtober14 utmaningen att skriva antingen om det bästa eller värsta halloweenminnet. Eftersom det är roligare att höra om positiva händelser så väljer jag att skriva om det bästa halloweenminnet. Halloween 2008!

IMG_2414

Då var det fest hemma hos våra bästa vänner. Självklart var det också utklädning, jag och Björn var tjuv och polis. Vi hade taggat länge inför festen och kvällen levde verkligen upp till förväntningarna.

Digital StillCamera

Nu var det ett tag sen vi var på någon Halloweenfest, livet ser ju väldigt annorlunda ut sen vi fick barn. Numera handlar inte Halloween om galna fester utan om familjen, att ha en spännande högtid med barnen. Just nu taggar vi inte inför någon vild Halloweenfest utan fokuserar på allt vad hösten har att erbjuda, som idag exempelvis när jag och Erik hämtat Alice på förskolan lekte vi bland löven. Vi sparkade upp dem i luften, vi gjorde högar och sprang igenom, det var höstmys på hög nivå.

IMG_1319_editblog_

Hur vårt Halloweenfirande kommer se ut i år vet vi inte ännu men jag längtar efter att få pynta här hemma tillsammans med familjen.