Inlägg taggade ‘strand’

Ny strand, mer bad

Taggar

, ,

Dela

_MG_1621_editblog_

Idag besökte vi stranden igen. Fast idag blev det en ny strand, större och med bättre sand. Alice doppade sig av misstag när hon sprang ned i vattnet alldeles exalterad. Turligt nog hade vi redan lekt en massa i vattnet precis innan så hon var redan blöt och fick därför inte panik pga. vattentemperaturen utan lekte glatt vidare när jag fiskat upp henne. Ångrade lite att jag inte själv bytte om till badkläder för det var hyfsat varmt i vattnet och mina kläder blev ju ändå blöta när jag lekte med Alice.

Det är så himla kul att Alice trivs med vatten. Vi har inte gått på baby-sim med henne så jag trodde att stackarn skulle bli livrädd för vatten. Vi badade för första gången i simhall förra veckan och hon älskade det. Roligast av allt var tydligen att hoppa från kanten ned i vattnet (hon såg större barn göra det) men vi var ju såklart tvungna att ta emot henne och se till att hon inte hamnade helt under vattnet. Hon förvånar mig varje dag vår lilla tjej och vi kan inte vara mer stolta.

_MG_1619_editblog_

Strandlek

Taggar

, ,

Dela

_MG_1515_editblog_

I morse när vi vaknade så var det molnigt och regnet hängde i luften. Men allt eftersom dagen gått så har vädret ändå blivit bättre och bättre. Till slut blev det ett besök på stranden och invigning av Alice baddräkten. Alice undersökte sanden noggrant och plaskade i vattenbrynet. En stund då livet bara känns perfekt.

_MG_1524_editblog_

Det var spännande att mata vattnet med sand för vågorna ”åt” ju upp den.

 

_MG_1525_editblog_

Mysigt att stå i vattenbrynet och låta vågorna smeka fötterna.