Inlägg taggade ‘sommarlov’

Sommarlov

Taggar

, , , , ,

Dela

Nu har Alice sommarlov och är ledig från förskolan fram tills Erik börjar på förskolan i mitten på augusti. Jag är väldigt nöjd med förskolan överlag och tycker att Alice har supermysiga pedagoger som gör Alice vistelse på förskolan både rolig och lärorik. Självklart vill vi visa lite extra uppskattning för deras enorma insats den här terminen och ge dem en liten sommarpresent. Det här med presenter till pedagoger är alltid ett hett ämne, men jag tycker personligen att det är en fin gest. Alice tycker det är superkul att få ge sina ”fröknar” presenter och jag tycker att det finns ett visst värde i det också. Nu hoppas vi att vädret bestämmer sig för att bli lite somrigare också så att vi kan njuta av vårt sommar-Sverige när vi rullar runt i vår husvagn under semestern.

_MG_2886

Björn arbetade sin sista dag före semestern idag så jag och barnen har fått roa oss själva den här veckan. Vädret har ju som alla redan vet inte varit det bästa, men igår var det faktiskt uppehåll och då passade vi på att åka till Mulle Mecks lekpark i Järvastaden. Jag kan verkligen rekommendera den här lekparken, den är lagom stor och har massor med roliga aktiviteter för barnen. Det finns en stor parkering utanför som visserligen har p-automat men helt ok priser.

_MG_2897
_MG_2889

Jag hade hoppats på många fler fina bilder på barnen, men det visade sig att det inte var helt enkelt att hålla koll på två barn bland alla andra barn som sprang omkring. Jag tog bara upp kameran vid två tillfällen då de båda var väldigt upptagna med sitt, ibland önskar jag att jag ägde ett par Google glass så att jag aldrig missade någonting. Eftersom det fina vädret lyst med sin frånvaro så var det många förskolor som också passade på att besöka parken igår, så det var kanske lite väl många barn där mot slutet innan vi bestämde oss för att åka hem för sovvila. Vi hade i alla fall en jättekul och mysig förmiddag tillsammans. Har du några tips på gratis lekparker som är värda ett besök?

 

13 år tillsammans!

Taggar

, , ,

Dela

Idag är det tretton år sen jag och Björn blev ett par. Det firar vi med att Björn går på semester och att Alice sommarlov börjar idag. Ska bli så härligt att ha hela familjen hemma under en längre tid.

I lördags var det möhippa för min bästa vän Carro som gifter sig i augusti. Kul att få anordna en dag bara för henne. Hennes upplevelse av dagen kan du läsa om här.

_MG_4802_editblog_