Taggar

, ,

Dela

Idag var vi på besök hemma hos Carro och Mange som var modiga nog att bjuda in oss trots alla läbbiga basilusker vi drar omkring på. Carro hade bakat en riktigt smarrig snickerstårta som vi mumsade på.

_MG_2597
_MG_2599_editblog_ _MG_2600_editblog_

Härligt att få komma ut lite och slippa sitta instängd här hemma. Alice verkade också väldigt nöjd med att det hände saker och röjde runt som vanligt. Men mitt i allt det där roliga upptäcker jag att Alice är lite kletig i ögonen, tar bort det med ett papper. Skojar lite om att ”nu åker vi väl på ögoninflammation också”, haha. Det tar inte särskilt lång stund innan hon är kletig i ögat igen. GAAHHH, det verkar inte bättre än att det är just ögoninflammation. Det blev bara värre och värre allt eftersom kvällen fortlöpte så vi får väl se hur det utvecklas i morgon. Kanske har vi inte varit tillräckligt sjuka den sista tiden? Bäst att slänga in en ögoninflammation också!

Jag blir snart galen på vår otur, ingen av oss har varit helt frisk sen i september. Någon gång måste det väl ändå vända? Hoppas bara att vi inte smittat Casper eller Oscar (eller Carro och Mange för den delen). Riktigt trevligt var det i alla fall att få umgås lite med dem, vi räknade ut att vi inte träffats sen Oskars dop vilket är mer än två månader sen. Tiden bara springer iväg.

_MG_2602_editblog_