Taggar

, , ,

Dela

Enligt Wikipedia så heter det inte skrivkramp när en skribent inte vet vad hen ska skriva. Det är en mental blockering och heter skrivblockering. Jag satt här och funderade på varför jag inte vet vad jag ska skriva när det faktiskt händer saker hela tiden. Jag märker tydligt när jag är sjuk eller vabbar, när det händer saker på jobbet eller i familjen att skrivlusten går ur mig. Vissa saker väljer jag att inte skriva om i bloggen, vissa saker skriver jag om i efterhand och vissa saker får jag faktiskt inte skriva om. Jag tror att det är sådana saker som skapar de största blockeringarna för mig, de saker jag skulle behöva skriva av mig kring men bloggen inte är ämnad för. Så jag googlade på skrivkramp och fick lära mig någonting nytt idag. 

Just nu är Alice och Erik på barnkalas med Björn. Jag hade tänkt att åka på en liten shoppingtur men insåg när jag var på väg ut genom dörren att Björn har både mitt kontokort och legitimation i fickan efter gårdagens äventyr. Så ”egentiden” förvandlades till tvättid.

Jag får väl nätshoppa lite istället. Jag har ju alltid varit och kommer nog alltid att vara löjligt förälskad i Polarn o, Pyrets kläder men jag har faktiskt börjat glutta lite på andra märken. Molo och Livly hamnar mer och mer i barnens garderober. Klänningen med fåglar som Alice bär på bilden ovan fyndade jag på Molos rea nu i veckan. Ett hett tips från mig är deras reor som pågår just nu med 50% rabatt!