Inlägg taggade ‘Skor’

Besök hos Kavat

Taggar

, ,

Dela

Häromdagen besökte jag Kavat i Kumla. Fyra par nya skor blev det åt Alice. Ett par klassiska sandaler som hon kan ha nu i sommar, ett par Kotten skor för hösten och två par finskor i olika storlekar. Alice är jättenöjd med sina nya fina sandaler och när de inte sitter på fötterna går hon runt och visar upp dem med händerna.

_MG_1438_editblog_

_MG_1467_editblog_

En händelserik dag

Taggar

, , , , , , ,

Dela

Idag började vi dagen med att besöka BVC i Vällingby. Nu är Alice 79cm lång och väger 9,8kg. Alice fick också påfyllning av sina sprutor. Det var inte skönt för Alice och inte kul för mig, jag tycker inte om att hålla fast henne så att någon får göra illa henne även om det är för hennes eget bästa. Men efter lite såpbubblor i luften så blev allting bra igen.

Vi mötte upp mammagruppen för lite lunch tillsammans i foodcourten. Alice tyckte nog att det var mycket med sprutor och kompisar för hon åt inte upp sin mat utan larvade sig mest. Efter lunchen passade vi på att shoppa loss på Åhléns och Kappahls reor. Jag köpte massor av strumpor som Alice kommer kunna ha när hon börjar på förskolan och några tröjor. Eftersom såpbubblor var så kul på BVC så köpte vi det också trotts att de inte var på rean.

Efter shoppingen gick vi till kyrkans babycafé så att barnen fick leka av sig lite. De hade jättefina lokaler och mysig stämning så dit måste vi gå igen, fast nästa gång får vi nog besöka öppna förskolan istället som är anpassat för barn över ett år.

När vi kom hem såg vi att vi hade paket att hämta på posten. Så efter middagen gick vi hela familjen på promenad och hämtade ut Alice nya vårskor. Skorna är av märket Kavat och är av deras No:1 modell som är en klassisk lära-gå-sko. Helt underbara är de! Alice tycker ju om skor så hon blev såklart glad och fick gå runt i dem en stund här hemma. Numera har vi skor överallt här hemma, för Alice bär omkring både våra och sina skor. Häromdagen hittade jag en av hennes skor bakom fotoramen på tv-bänken och en av mina i soffan. Tokiga unge!

No1-21031-93-multi

Foto: Kavat

Nya skor!

Taggar

, , , , ,

Dela

Idag blev det en tur till Kista Galleria. Alice tyckte det var väldigt kul att springa runt bland alla människor. Det är lite lättare att gå inomhus än utomhus just nu.

Jag har tidigare tagit del av stadiums erbjudande på Facebook där de ger 20% på alla sina sneakers. Idag var det sista dagen att nyttja erbjudandet. Jag har letat efter ett par nya skor ganska länge nu, men inte hittat några jag varit nöjd med så jag hade ju inte några större förhoppningar om att komma hem med några nya dojor idag heller. Men där stod de, ett par sneakers från Björn Borg, skitsnygga! Sen visade det sig att de var sköna också så de fick följa med mig hem.

Foto: www.stadium.se

 

Så nu har jag äntligen ett par nya skor. De sneakers jag har haft nu hade jag under hela graviditeten när jag var full med vatten från topp till tå. Det var de ända skorna som töjde sig (och sprack på sina ställen) tillräckligt för att jag skulle kunna ha dem. En graviditetsåkomma som man inte får höra om innan man blir gravid utan blir glatt överraskad av när man står där och inte kan gå ut för att man inte kommer i några av sina skor. Förra sommaren fortsatte sen mina fötter att vara en storlek större så det kändes inte som någon idé att köpa nya skor då, ifall de skulle krympa igen. Nu när fötterna äntligen är mer normal storlek på igen och våren börjar titta fram tycker jag att jag kan unna mig ett par nya glänsande skor.