Taggar

, , ,

Dela

Nu är hösten här på riktigt. Ute skiftar världen i alla sina härliga höstfärger och temperaturen letar sig nedåt. Jag som kände mig så otroligt taggad att ta tag i bloggen åkte på en rejäl förkylning förra helgen och har sedan dess inte känt mig särskilt taggad inför någonting. Jag är fortfarande inte helt återställd trots en vecka hemma i soffan, men det är i alla fall på väg åt rätt håll och jag räknar med att jobba den här veckan. Fast inte i morgon för då är jag faktiskt ledig, barnens förskola håller stängt för planeringsdag. Så en arbetsvecka på fyra dagar tror jag nog att jag ska klara av.

P.g.a. den här äckliga förkylningen har vi haft en lugn helg här hemma. Lördagens största händelse var när Alice sprang bort på Coop forum och alla i butiken fick uppmanas via högtalare att leta efter en liten flicka i rosa jacka och blommig mössa. Vi har en liten rymling till dotter, det är inte första gången det händer, men hon har ju att brås på för jag var exakt likadan när jag var liten. Ruskigt läskigt när det händer dock, får panik varje gång.

I dag tog vi en promenad i skogen för att komma ut lite och röra på oss. Det var skönt att få komma ut i naturen och friska luften efter den här veckan.

_MG_9730
_MG_9735
_MG_9759