Taggar

, , , ,

Dela

Jag har blivit sämre på att uppdatera bloggen, jag vet. Men vi har haft så mycket för oss att jag knappt vet vart jag ska börja.

Förra veckan och i början på den här veckan var Åke (svärfar) här och renoverade vårt förråd. Han gjorde taket tätt, tog bort sop-skåpet och snickrade dit en vägg, satte in en fast brevlåda i förrådet och satte in hyllor. Underbart att få det gjort, det hade nog tagit oss en evighet att bli klara med alla de projekten. Förrådet är ju oftast inte en plats man prioriterar och därför lätt ”glömmer bort”.

I fredags var vi bjudna hem till Patrik och Camilla på middag. Det serverades en god 3-rätters middag. Jag var mest imponerad av förrätten och efterrätten som bestod av hemmagjord skagenröra med avocado och chockladpudding med krossade hallon. Mumsfillibabba säger jag bara. Känner mig väldigt inspirerad att göra något speciellt till dem när det är vår tur att stå för middagen. Vi spelade en omgång av brädspelet Ticket-to-ride också. Extra trevligt att jag vann också. 😉

Helgen som var spenderade Björn större delen i Globen och tittade på StarCraft så jag och Alice fick roa oss själva.

Den här veckan har vi bara varit hemma jag ock Alice. Åke har avslutat arbetet på förrådet. Eftersom det ändå varit hyfsat väder så har jag sett till att ta en promenad varje dag. Idag tog vi en riktigt lång promenad på över 1,5tim.

Det känns som att den här veckan är lugnet före stormen. Vi har inga träffar eller inbokade läkarbesök den här veckan, men nästa vecka drar det igång igen och vi har en fet hög med kallelser som hänger på kylskåpet.