Taggar

, , , ,

Dela

Nu har vi en tjej här hemma som är hela 14 månader gammal! När man får barn går verkligen tiden ännu snabbare, antagligen för att det blir mer påtagligt när man faktiskt kan se att någon i huset hela tiden växer. När det bara var jag och Björn här hemma så tänkte man ju inte direkt ofta på att man åldras eller att man har lärt sig någonting nytt. Men numera så händer det nya saker hela tiden och Alice växer hela tiden både kroppsligt och kunskapsmässigt.

I måndags blev Alice alltså 14 månader och förvånade oss med att själv klättra upp på gunghästen, gunga och sen kliva av. Hon var glad, pappa sjukt stolt och jag grät en glädjetår. En perfekt stund i livet!

Regniga dagar måste vara nätbutikernas dröm. I söndags när det var tråkväder beställde jag en ryggsäck åt Alice. Alice har sen tidigare en haklapp och en vattenflaska i matchande mönster av märket Skip hop. Skip hop gör underbart färglada och ofta väldigt praktiska barnprodukter och jag föll såklart pladask för deras produkter.

I väskan ska Alice få packa ned sina leksaker när vi ska ut med husvagnen i sommar. Sen kommer den säkert väl till pass när hon börjar på förskolan i slutet på september.