Inlägg taggade ‘pynt’

Julpanik

Taggar

, , ,

Dela

Ja, nu har vi julpanik här hemma. Alla klappar är inte köpta ännu, vi har inte städat eller pyntat klart. Idag har vi i alla fall köpt all julmat.

Igår handlade vi några julklappar och idag han vi med att handla några till men vi är fortfarande inte färdiga. På kvällen klippte en av Peters kompisar mitt hår. Det blev jättefint och jag är supernöjd, fast Alice drar mig fortfarande i håret trotts att det inte är lika långt längre.

I morgon kommer Carro, Casper och Mange hit på julfika. Det ska bli mysigt och gott, för vi har gjort en ny cheesecake eftersom de missade den förra vi gjorde. Innan de kommer hoppas vi på att få upp julgranen, vi har med flit väntat in i det sista med att sätta upp den så att vi ska slippa skälla så mycket på Alice när hon vill riva ned den.

Höstpynt

Taggar

,

Dela

Jag och Alice har skapat oss goda vanor äntligen. Vi tar långa promenader när vädret tillåter och det är faktiskt riktigt mysigt. Vi har verkligen sett hösten komma lite mer varje dag och jag känner hur mina egna krafter kommer tillbaka mer och mer. Jag trodde nog inte att kroppen skulle ta så här mycket stryk av att vara gravid, men sen går kanske inte alla på kryckor genom graviditeten och blir allvarligt sjuka i 2 månader efter förlossningen heller. Vi har i alla fall tagit en härlig promenad idag igen och jag måste säga att det faktiskt (jag kan inte fatta att jag säger det här) är skönt att graderna sjunkit lite ute. Antagligen är det jag som fortfarande är alldeles hormonell, men det är ju så sjukt varmt hela tiden. Normalt är jag lite frusen av mig så den här värmen är som en chock för mig.

På vägen hem stannade vi vid Björnis, vår lokala matbutik (Ja, allting häromkring heter någonting på Björn så min Björn är nog väldigt nöjd.) Där köpte vi en krans med hösttema att sätta på ytterdörren och några fina pumpor att pynta med. Så när vi kom hem så pyntade vi. Jag är nöjd och Alice är nyfiken, en bra kombination.