Taggar

, , , ,

Dela

I Järvastaden i Solna ligger Mulle Meck-parken. Lekparkens olika aktiviteter är skapade av Tor Svae som bland annat byggt utställningar på Junibacken. En av Björns sista semesterdagar åkte vi dit för att låta Alice leka av sig lite och för att ge henne en alldeles speciell dag tillsammans med oss innan pappa skulle börja jobba igen. Parken uppfyllde alla mina förväntningar och mer därtill. För de första är det gratis att vistas i parken, för det andra är den fylld av aktiviteter för nyfikna barn och verkligen en park utöver det vanliga.

_MG_1421_editblog_

Alice ville prova precis allt, jättekul att hon vågar men det är läskigt att stå där maktlös och titta på medan hon kastar sig ut för linbanan.

_MG_1476_editblog_

_MG_1425_editblog_ _MG_1424_editblog_

Vi kommer definitivt att besöka Mulle Meck-parken igen. Har du några tips på roliga gratisaktiviteter för barn mellan 1-5år får du hemskt gärna lämna en kommentar så kanske vi gör ett besök även där!

Tips! I parken finns en kiosk, men de tar bara kontanter. Är så tråkigt när man känner för en paus och njuta av en fika och inse att vissa ställen fortfarande lever kvar på stenåldern.

_MG_1453_editblog_