Taggar

, , ,

Dela

Den här helgen har vi ägnat lite extra tid åt Alice. Ända sedan Erik föddes så har Alice knappt fått någon egen tid alls med mig eftersom jag ammade tills Erik var sju månader och tiden efter det har han varit extremt mammig. Han är fortfarande mammig, men nu fungerar det mycket bättre att lämna honom med Björn eftersom han har vant sig vid burkmat och hans sovrutiner fungerar bra på dagarna. Vi började ju helgen med att besöka förskolan och titta på Alice när hon sjöng i Luciatåget. Om du vill läsa om det kan du titta in här!

Så i lördags åkte jag och Alice själva till Vällingby för lite mor/dotter-tid tillsammans. Vi började med att lämnade tillbaka ett plagg på Kappahl som jag hade köpt online, men som visade sig ha för korta ärmar sen gick vi i leksaksaffärer, köpte några julklappar och avslutade med lunch på McDonalds där Alice fick ”Ham-burger” som hon säger. Alice fick köpa två My little pony överraskningspåsar med samlar-ponys och en liten väska till sina kaniner från Maileg. Inga stora eller dyra grejer, men hon gick stolt och bar på sina små påsar. Vi hade jättemysigt och jag ser redan fram emot nästa gång vi får roa oss på tu man hand.

På söndagsförmiddagen gick vi ut på promenad i det väldigt frostiga och isiga vädret som verkar vara så det närmaste vinterväder vi kommer att få nu före jul. Jag håller fortfarande tummar och tår för att det ska komma lite snö lagom till julafton. Vi gick ut lagom till Eriks förmiddagsvila så att Alice fick både mamma och pappas fulla uppmärksamhet. Vi gick till en parklek och lekte lite, sen gick vi förbi mataffären på vägen hem och köpte soppa och färskt bröd till lunch.

_MG_5879_editblog__MG_5882_editblog_
_MG_5898_editblog_
_MG_5887_editblog_

Skönt att kunna ge vår lilla prinsessa lite extra uppmärksamhet. Just nu ligger ju väldigt mycket fokus på vår krypande lilla herre som upptäcker världen på egen hand. 

_MG_5891_editblog_

Spännande med is!