Inlägg taggade ‘Melodifestivalen’

Första gången x2

Taggar

, , , , , , , ,

Dela

Den här helgen har det hänt en massa saker för Alice. I lördags var vi på hennes första danslektion Rim Ramsa Dansa som innebar en massa nya upplevelser, ny miljö och nya situationer. Hon verkade tycka att det var spännande och jag tror att hon uppskattade att hon fick ha mig helt för sig själv en stund. För mig var det en nostalgikick på hög nivå att få vistas i mina gamla danslokaler, jag saknar att ha dansen i mitt liv.

Lördagen avslutades med Mello-mys framför TV:n. Barnen fick vara uppe tills vi hade sett alla bidragen sen nattade vi dem medan röstningen pågick. Fungerade ganska smidigt måste jag säga, förra året var en av oss tvungen att missa mellon och natta Alice medan den andra satt själv framför TV:n.

IMG_1597_editblog_

På söndagen var jag och Alice på teater med Carro och Casper i Riddersvik. Första teaterbesöket för Alice. Hon hade lite svårt att sitta still och var uppe på ”scenen” två gånger och ville ”vara med” så hon uppskattade nog showen. Alice var på teater med förskolan idag så jag är glad att jag han uppleva hennes första teaterbesök tillsammans med henne och att vi fick möjlighet att ”öva” lite. Efter teatern åkte vi hem och hämtade resten av familjen för att åka hem till familjen Boman och fira Casper som fyllde hela 4 år i slutet på januari. 

En ganska händelsefull helg måste jag säga, vi har hunnit med att storhandla och reklamera våran dubbelvagn också. Det är både med glädje och sorg som vi reklamerat vår Babyjogger city mini dubble, jag har  bråkat mycket med Lekmer senaste halvåret angående handtaget på vagnen som gick sönder förra sommaren efter bara några få månaders användning. Jag har åkte fram och tillbaka till Lekmer i Barkarby flera gånger och varje gång har det blivit någonting fel. Egentligen tycker jag nog att det största felen har begåtts av Baby jogger själva som inte skickat rätt saker och tillslut vägrade skicka någonting alls. Men nu har ärendet lösts på bästa möjliga sätt, för oss i alla fall, vi fick lämna tillbaka vagnen och få pengarna tillbaka. Det känns ändå ok eftersom vi hunnit använda vagnen i snart ett år och nu fick alla pengar tillbaka. Lite synd är det att vi inte har någon dubbelvagn till sommaren men vi får klara oss med ståbräda, Alice börjar ju ändå bli så stor nu att hon har svårt att sitta kvar i vagnen.

 

Upphittad!

Taggar

, , , ,

Dela

Alice väska är upphittad! Jag hade faktiskt förlorat hoppet om att någonsin få se den eller hennes plånbok igen eftersom det faktiskt gått en hel vecka utan att den dykt upp. Men så igår var det dags för födelsedagsfirande igen, denna gång av vår vän Solvejg. På väg till bilen får jag plötsligt syn på den upphängd i en buske. Jag har kollat den här sträckan varje dag den här veckan så jag vet att den måste ha hamnat där väldigt nyligen, undrar vilka äventyr den har fått vara med om under veckan? Trevligt att den hittade hem tillslut i alla fall.

_MG_3000_editblog__MG_3006_editblog_

Solvejg och Henrik hade ordnat ett trevligt kalas där det bjöds på smaskig tårta och kakor. I övrigt hade vi inte särskilt mycket för oss i går, kollade på Melodifestivalen och jag blev grymt besviken på att Casanova inte gick vidare.

Ikväll är vi bjudna hem till Alice farbror Ola på middag. Ska bli kul att få se hans ”nya” lägenhet, han flyttade in i somras och har som jag förstått det renoverat en hel del sen dess. Här hemma har vi börjat klura på hur vi ska göra rum för lillebror. Det är ju inte superbråttom eftersom att han kommer sova inne hos oss nästan hela första året men tiden går ju väldigt snabbt och plötsligt står man där. Massa planer har jag såklart, men dessa kan ju få ett helt eget inlägg en annan dag.