Taggar

, , , , ,

Dela

Jag hade egentligen inte tänkt att lägga upp fler bilder på lekstugan förrän den är helt färdig, men kan faktiskt inte hålla mig. I morgon åker vi hem för att fixa lite hemma innan Björns semester är slut om 1½ vecka. Lyx att få ha så här långa härliga semestrar! Huset är inte 100% färdigt, men nästan. Den här bilden är tagen i går kväll så arbetet vi har lagt ned idag syns inte här. Idag har Björn lagt singel runt huset och jämnat till marken på höger sida om huset (innan var där en stor jordhög efter att vi la grunden), jag har målat inne i huset och Alice har hjälpt mig att strö gräsfrön på den utjämnade marken.

Lekstuga kvällen

Som ni ser har Björn fixat belysning till huset, solcellsbelysning som vi funderar på att utveckla tills nästa år för att få belysning även inne i huset. Bjuder på en bild inifrån huset också. Bilden är tagen innan insidan blev färdigmålad.

_MG_5069_editblog_

Igår var det Rimbodagen så vi tog oss dit en sväng. Där var det alla möjliga jippon, tivoli, loppis, uppträdanden, visning av veteranbilar, ponyridning m.m. Alice fick åka karusell, inte den vackraste, men hon var superlycklig över att få åka bil.

_MG_5044_editblog_ _MG_5055_editblog_