Inlägg taggade ‘Littlephant’

Littlephant – Online exclusive

Taggar

, , , ,

Dela

Jag vill ge ett tips till alla er som gillar Littlephant. Lindex samarbete med  Camilla Lundsten har resulterat i många fina Littlephant-plagg i härliga färger. Men vad många av er kanske inte vet är att Lindex säljer Littlephant-plagg på sin hemsida som är exklusiva för deras online shop. Så om du precis som jag är förtjust i deras Littlephant-kollektioner tycker jag absolut att du ska kolla in Lindex online shop och se om du kan hitta några nya favoriter.

S0000007030881_F_W40_20130716111806 S0000007031006_F_W40_20130919142500 S0000007031053_F_W40_20130911214431 S0000007031071_F_W40_20130716111820
Bilder: Lindex.com

VIP-frukost

Taggar

, , , , , ,

Dela

Idag på morgonen var jag och Alice bjudna på VIP frukost hos Lindex. Frukosten hölls före öppning i utvalda butiker runt om i landet. Jag och Alice tackade ja till Lindex i Solna Centrum eftersom det var enklare än att ta sig in till stan. Frukosten hölls i samarbete med Mama och Littlephant som jag har skrivit så mycket om här i bloggen. Illustratören och formgivaren av Littlephant Camilla Lundsten var på plats i butiken vid Hötorget så lite synd var det ju att vi inte åkte dit, men jag orkade som sagt inte krångla mig dit på morgonen.

Det bjöds på frukost i form av smörgås och kaffe/Te och alla fick handla med 20% rabatt. Jag handlade med 30% rabatt eftersom jag hade med mig en kupong jag fått hem i brevlådan tidigare. Med oss hem fick vi inte bara det vi köpte utan också en goodiebag i form av en tygpåse med Littlephanttryck som innehöll senaste numret av tidningen Mama, en tub med Garniers B.B. Cream samt 30% rabatt på valfri top. Gratis är gott!

goodiebag

Jag köpte i vanlig ordning bara saker till Alice, jag brukar sällan hitta något till mig själv på Lindex. Men de har som sagt en hel del fina och prisvärda barnkläder. Här hemma behöver vi mycket sådana kläder just nu eftersom Alice bestämt sig för att hon nu vill äta själv. I princip måste vi köra minst en tvättmaskin om dagen just nu med de kläder hon har ätit i eftersom fläckarna från maten i barnmatsburkarna är omöjliga att få bort om man inte tvättar kläderna direkt (om man får bort dem överhuvudtaget!)

Nedan ser ni de plagg jag köpte till Alice, alla plaggen går att kombinera med varandra utom pyjamasen. Pyjamasen är från Littlephantkollektionen och liknar hennes jumpsuite ur samma kollektion. Härliga färger och väldigt Hen.

   
   
   

 

 

En ursäkt till shopping

Taggar

, , , , ,

Dela

Björn jobbade hemma idag eftersom han fortfarande känner sig krasslig, så jag och Alice höll oss ur vägen. En utmärkt ursäkt för att få åka iväg och shoppa lite. Som jag skrev i ett tidigare inlägg vill jag besöka Zara för att köpa en klänning åt Alice som snart fyller år och eftersom det kändes enklare att åka till Nacka Forum än in till stan så åkte vi dit. Tyvärr hade de inte klänningen jag var ute efter där utan man hänvisade mig typiskt nog till butikerna inne i stan som tydligen har bredare sortiment. Aja, vi får väl masa oss in till stan någon dag i alla fall. Men såklart hittade jag några saker jag bara var ”tvungen” att köpa när vi ändå lyckats ta oss dit. En Tunika med en liten blomster dekoration och ett par söta små shorts i beigt  med små marinblå prickar på.

Zara.com Zara.com

Vi hittade Littlephant jumpsuiten på Lindex, så en sån fick det bli. Även ett par Crocs i färgen Aqua (turkos) fick följa med hem. Alice har fått ärva morbror Peters vinterkängor, så de har hon haft hittills när vi varit ute. Alltså blir de här bedårande små Crocsen Alice första egna skor. Kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig, jag har ögonen på ett par söta Kavat-skor som kommer passa bra nu när snön har tinat. Kanske är det också lite tidigt för Crocs nu, men de var för söta för att jag skulle kunna stå emot. Alice fick också ett par Hello Kitty skor av Sofie när hon föddes men de är fortfarande lite stora så de känns inte som att man kan se dem som första skorna.

Mer Littlephant

Taggar

, , ,

Dela

Littlephant har kommit med nya plagg hos Lindex. I webbshoppen släpps de först vecka 15. Jag tycker att dessa plagg är vansinnigt söta och många av dem är ju dessutom könsneutrala om man tänder på det. Jag ska försöka lägga vantarna på jumpsuiten på bilden längst ned till höger åt Alice, hundarna är ju helt underbara! Klicka på bilderna nedan så kommer du direkt till plaggets produktsida.

Littlephant hos Lindex

Taggar

,

Dela

Idag när jag surfade runt efter kläder till Alice fick jag se att Littlephant har ett sammarbete med Lindex. Littlephant är ett svenskt märke som själva säger att de har produkter som kommer få dig att le.

Jag har tidigare tittat en del på deras affischer för att jag tycker de är fina. Jag skulle vilja ha en sån i Alice rum men kan inte bestämma mig för vilken jag vill köpa.

Nu i början på december kommer det i i alla fall finnas Littlephant kläder på Lindex. Nåt av de fina plaggen kommer Alice få bära så fort jag lyckas hitta dessa i butik. Kul tycker jag att olika märken har samarbeten med vanliga affärer.

Här är några som jag tycker är extra fina: