Taggar

, , ,

Dela

Idag har vi spenderat större delen av dagen på stranden. En av de  finare stränderna här i västerort tycker jag är Kanaanbadet och det var där vi spenderade vår dag. Jag vet inte hur varmt det var i vattnet, men det var i alla fall inte tillräckligt varmt för att jag skulle doppa mig. Björn tog några simturer, men tyckte inte heller att det var särskilt skönt. Barnen höll sig vid strandbrynet och lekte med sandleksaker. Erik stod och huttrade varje gång han kom ut så att vattnet nådde knäna men tyckte att det var för roligt för att vilja gå upp ur vattnet.

_MG_2900

_MG_2902

När vi lekte kom det en andfamilj simmandes förbi. Vi klättrade upp på några klippor för att titta lite närmare på de söta ungarna och plötsligt kommer några av dem upp till oss. Andmamman verkade supercool och simmade lungt bredvid medans vi och flera andra barn som också upptäckt det roliga studerade de söta andungarna. Alice fick till och med klappa en av dem. 

_MG_2914
_MG_2919

Vi mös där en liten stund sen valde vi att gå därifrån och lämna dem ifred, då gjorde de andra barnen och föräldrarna det också. När det var dags för lunch åt vi på nyöppnade Kanaan Trädgårdscafé. Superfint och jättegott var det. Precis så här ska en sommarlovsdag vara!