Taggar

, , ,

Dela

Klockan 11 idag hade vi tid på KS för hörseltest. Bara masa sig upp på morgonen och försöka klara av alla rutiner och hoppas att inget oförutsett händer.  Alice var som vanligt duktig och vi var klara med stor marginal. Resan dit var läskig eftersom regnet öste ner och vi numera har bredare däck som jag inte riktigt kommer överens med + att jag inte trivs med att köra nu när Alice sitter med i bilen. Det är en sak att köra bil när man bara har sig själv att ta hand om, en helt annan när det värdefullaste man har sitter i bilen.

Vi kom iallafall fram till KS och jag gör ett försök i p-huset att hitta en p-plats. En farbror ska precis åka när vi kommer ner på bottenvåningen så jag väntar snällt på att han ska åka. När jag ska åka in i rutan inser jag att båda bilarna som står parkerade bredvid står snett och på strecken mellan våra rutor. Efter mycket lirkande lyckades jag tillslut parkera bilen utan att köra på någon av de dåligt parkerade bilarna, även om det var nära ett par gånger. När jag ska plocka ut Alice inser jag snabbt att jag aldrig kommer få ut bilstolen eftersom det är för trångt. Efter lite lirkande får jag iallafall ut Alice, tur att jag plockade med mig barnvagnen. Tog bara med mig den utifall att jag skulle behöva parkera långt bort för att jag inte hittat någon p-plats. Usch, vad arg jag var.

Min svåger tipsade om denna sida: http://www.youparklikeanidiot.net/ och jag tänker nu börja ha dessa i bilen att lappa alla idioter med som uppenbarligen aldrig borde fått körkort. Gör det ni med, de som parkerar som idioter förtjänar att få veta det.

Vi kommer iallafall fram i tid och blir insläppta nästan med en gång. Man stoppade en ”hörlur” i varje öra på Alice och på något sätt såg de på sin skärm att hon hör. Det hela tog ca. 5min sen fick vi åka hem igen. Blir lite arg eftersom de lovat att försöka samordna våra besök så vi ska slippa åka dit så ofta, det resulterade i 4 olika läkarbesök vid 4 olika tillfällen före midsommar. Vi har ju dessutom alla besök hos BVC också så vi har fullt upp.