Inlägg taggade ‘helg’

Andas!

Taggar

, , ,

Dela

I fredags flydde vi Stockholm och åkte ut till landet. Jag är så otroligt tacksam att vi kan åka dit ut, släppa allting och bara andas. Det är verkligen bra för själen att bara få komma bort och njuta av frisk luft och av friden som jag känner där. Barnen älskar också att vara ute på landet vilket gör det extra mysigt.

Vi har klippt gräs, lekt i Rimbo lekpark, besökt den lokala leksaksaffären, haft lekfika vid lekstugan och hängt i husvagnen. Jag hoppas verkligen att vi hinner spendera några fler helger där ute innan det är dags att vinterförvara vagnen. Vi behöver lämna in vagnen för reparation efter vårens olycka med förtältet och tänkte passa på att be dem uppgradera lite småsaker när den ändå är inne på verkstaden. Så vi vet inte riktigt när eller hur länge vagnen kommer vara borta under hösten. 

I morgon är det måndag igen, men jag hoppas på en hyfsat lugn vecka.

 

Soffhäng

Taggar

, ,

Dela

Vi sitter här hemma i soffan med lite lätt söndagsångest. Vi har varit ganska flitiga den här helgen men vi har inte haft för oss någonting särskilt spännande eller roligt. I lördags var det städdag i området och efter en massa krattande av löv tog vi tag i vår egen bod, slängde massor av skräp och gamla grejer   för att tillslut organisera lite i kvarvarande röra. Idag har Björn fixat ny belysning över diskbänken i köket och vi andra i familjen har hängt inomhus då vädret utomhus varit minst sagt otillfredsställande. 

Vi roar oss för nuvarande på kvällarna med That 70’s show, vi har bestämt oss för att plöja igenom alla åtta säsonger (200 avsnitt!). Lite kul är det ändå att om fyra år så är avståndet till premiären av serien till nutid lika långt som avståndet av premiären av serien och när det utspelade sig i serien. 

img_1026

 

Kanelbullens dag

Taggar

, , , ,

Dela

Idag är det kanelbullens dag. Vi fuskade lite och körde på bake-off bullar från glassbilen. Men självklart måste man ju äta en bulle idag.

_MG_3060
_MG_3064

Vi har haft en ovanligt lugn helg. I går spenderade vi dagen i Täby centrum och idag har vi bara slappat här hemma. Det kan vara ganska skönt att minska på tvätthögen och bara ta det lugnt mellan varven. Jag har tagit det väldigt lugnt med bloggen sen jag började jobba igen, dels pga, att jag inte har lika mycket tid att sitta med den, men också för att jag har varit galet trött av alla nya intryck. Men nu ser jag fram emot att blogga lite mer framöver, oktober är ju ändå en härlig höstmånad som avslutas med Halloween. Alice har tjatat om Halloween sen förra Halloween, så jag vet i alla fall en här hemma som vill pynta och köpa pumpor. Ser du fram emot oktober?

 

Mysdag

Taggar

,

Dela

Så var det dags för en ny spännande vecka igen. I lördags hade vi städdag i området och fick därför en hyfsat lugn dag hemma med mycket frisk luft. Under söndagen hjälpte vi min mor och far att tömma farfars lägenhet. Vad hittade ni på för roligt i helgen?

_MG_2739_editblog__MG_2738_editblog_

_MG_2737_editblog_

Idag fick det bli en mysdag här hemma. Vi gick till förskolan i morse, men Alice ville inte stanna där, hon ville följa med mig och Erik. Så idag fick hon följa med oss, känns dumt att tvinga henne när jag ändå är hemma och hon inte måste vara där. Härligt vårväder har vi idag också och vi har redan hunnit med en skön promenad nu på förmiddagen. Får nog bli lite parkhäng i eftermiddag.