Taggar

, , , ,

Dela

Idag tog vi oss en rejäl sovmorgon. Särskilt med tanke på att vi också ställde om till sommartid i natt. Efter en sen frukost gav vi oss ut på Pokémonjakt. Idag var det Bulbasaur event i Pokémon Go vilket innebar att just Bulbasaurs var lätta att hitta. Vi åkte till Hässelby slott och vandrade omkring. Vi hittade en hel del Bulbasaurs på vår expedition och njöt av vårsolen.

Väl hemma började jag påskpynta eftersom helgens firande nu är över. Så nu är vi redo för påsk! Linas matkasse kom med veckans matkasse och vår specialbeställda påsklunch som vi ser fram emot. 

Alice bestämde sig dock för att allt var tråkigt och försvann upp på övervåningen. Vi tyckte väl både jag och Björn att det var lite misstänkt tyst där uppe, men det har senaste tiden inneburit lek med vatten vilket ingen av oss orkade ta tag i. Efter en stund kommer Alice ner för trappan och visar surt upp sin nya frisyr som hon stylat själv i badrummet! Tur att hår växer ut igen, men det här kommer nog att ta sin tid. Alice ångrade sig ganska snabbt och sen var det sprutande tårar här hemma en lång stund. Hoppas att vår privata frisör kan snygga till det lite. Hon har lovat att komma över på tisdag och se vad hon kan göra.