Taggar

, , , , , , ,

Dela

Vi inledde helgen med ett besök på simhallen under fredagskvällen. Alice började i simskola för två veckor sedan. Så igår fick hon visa mig och Erik var simskolan ligger, vilken bassäng hon simmar i samt visa upp sina nya kunskaper i vattnet. Alice konstaterade att damernas omklädningsrum var finare och att halkmattorna såg annorlunda ut mot de som finns på herrarnas.

Som ni kanske klurat ut nu så är simskolan Björn och Alice grej. I veckorna tränar de simläxor i form av övningar som barnen fått i uppgift att öva på hemma. Vi avslutade fredagskvällen på Gnarly Market som till barnens förtjusning hade Halloweenpyntat och personalen var dessutom målade och utsmyckade vilket barnen tyckte var spännande. En av flickorna hade full ansiktsmålning inspirerad av sugar skulls.

Under lördagsförmiddagen har vi haft städdag i samfälligheten. Så nu kan vi pricka av ”kratta löv” från höstens inofficiella bucket list. Så här såg min bucket list ut hösten 2014. Det blev ingen lista den här hösten, men jag håller på att klura på en för vintern. Efter varmkorv med bröd och trevligt småpratande med grannar så åkte vi och hämtade ut paket på posten. Äntligen har min brödrost kommit som jag beställde för flera veckor sedan. Den brödrost vi fick i present när vi flyttade hemifrån för 13 år sedan hade gjort sitt i våras när den blev utkastad efter att nästan ha börjat brinna. Vi ville ha en fin en som kan stå framme så att vi slipper ställa undan den hela tiden och beställde en Smeg i krom. Jag älskar rostat bröd och är sjukt nöjd med brödrosten! Jag har aldrig upplevt en jämnare rostning och den har en hel uppsjö av funktioner utöver klassisk rostning.

Vi filmade vår första ”unboxing”-video när vi öppnade kartongen. Om du är nyfiken kan du ju ta dig en titt! Att få in mer videos är ju min nya utmaning för bloggen, men tyvärr så känner jag mig ju inte helt bekväm framför kameran. Jag antar att övning ger färdighet.