Inlägg taggade ‘dukning’

Nyårsafton 2015

Taggar

, , , , , , ,

Dela

Gott Nytt År! Igår firade vi in det nya året här hemma tillsammans med min lillebror Peter och hans sambo Helen, min mamma och pappa och min mormor och morfar. Vi bjöd på en trerätters middag där menyn bestod av: Bruschetta med tomat och basilika till förrätt, helstekt örtrullad oxfilé med kryddsmör och ungsstekt potatis som huvudrätt, till efterrätt serverades det Philadelphiatårta. Eftersom min mormor och morfar inte hade möjlighet att vara med på julafton så blev det lite paketutdelning också, till barnens lycka.

wpid-MG_0246.jpg
wpid-MG_0256.jpg
wpid-MG_0266.jpg
wpid-MG_0271.jpg

Vi hade en trevlig kväll tillsammans. Alice var uppe hela kvällen och skålade in det nya året tillsammans med oss, tittade på raketer och viftade med tomtebloss. Erik sov sig igenom hela spektaklet. Ganska direkt efter tolvslaget bad Alice dock alla att gå hem, för då var hon trött och ville sova, med andra ord var hon så trött att hon knappt kunde hålla ögonen öppna.

Jag kan blicka tillbaka på 2015 med mycket glädje men också med viss sorg. Jag har haft ett fantastiskt år, första halvåret var jag föräldraledig och efter sommaren började jag arbeta på mitt nuvarande jobb som jag stormtrivs på. Vi har upplevt massor tillsammans med våra barn och jag har så otroligt mycket värme och kärlek i mitt liv, jag är så otroligt tacksam för det jag har. Men 2015 var också året då min farfar lämnade oss, min morfar har haft det tufft efter sin operation och min pappa har haft mycket problem med sina knän och besökt akuten åtskilliga gånger. Jag hoppas att 2016 ska ge oss nya spännande upplevelser, glädje och kärlek. Vi har egentligen inga planer för året, vi får helt enkelt se vad det har att erbjuda. God fortsättning på er!

Julkänsla med Disney

Taggar

, , , , , , ,

Dela

Idag tänker jag tipsa er om ett bra erbjudande ifrån Fyrklövern. Jag älskar Disney och har länge suktat efter deras servis Disney Jul. Vad passar bättre vid julbordet än en servis med Disneytema efter att ha tittat på Kalle Anka och hans vänner önska oss en god jul? För mig har julen alltid handlat om barnen och deras upplevelse och förväntningar, och visst blir vi alla lite barnsligt förtjusta kring just julen? Servisen Disney Jul har ju funnits i flera år redan men i år har man släppt två nya motiv; Frost och Bilar.

wpid-MG_9911.jpg

Just nu har Fyrklövern en kampanj som innehåller just dessa nya tallrikar + förrättstallrikar. Jag kunde inte motstå dessa eftersom både Alice och Erik älskar både Bilar och Frost. De var väldigt snabba också, jag hade tallrikarna bara ett par dagar efter att jag beställde dem.

wpid-MG_9914.jpg

Barnen tyckte att de var jättefina och jag ser fram emot att duka bordet med dessa i jul. Nu när jag inte är föräldraledig längre ska jag ta mig råd att köpa fler delar ur denna magiska servis.

wpid-MG_9902.jpg