Inlägg taggade ‘cake-pops’

Alla hjärtans dag 2019

Taggar

,

Dela

Igår var det alla hjärtans dag. Det blev ett lugnt och mindre avancerat firande då jag är sjuk och har varit hemma hela veckan. Jag hade lite planer sen tidigare men fick tänka om vilket kändes lite surt. Men det blev en mysig kväll i alla fall med Cake pops till efterrätt som barnen hjälpt till att baka. Erik rullade kakbollarna och Alice fick dekorera dem.

Känner ni också hur vårkänslorna pirrar i hela kroppen nu när snön börjat smälta bort och det faktiskt börjar bli lite ljusare ute? Jag saknar ljuset och solen! Jag tycker det kan bli full vår redan nu så att man kan slita bort presenningen från utemöblerna och njuta av en god bok på altanen med en kopp kaffe. Men jag får nog vänta lite till på solen och värmen, även om jag inte är den som är särskilt bra på att vänta.


Dop

Taggar

, , , ,

Dela

I söndags döptes vår lilla Alice i Järfälla kyrka. Trotts att det regnade större delen av dagen blev det en trevlig tillställning. Alice var bedårande i min gamla dopklänning och med den lilla rosetten i håret. Till och med jag kände mig vacker för första gången sen innan graviditeten.

Både Alice och Nea (den andra lilla tjejen som döptes samtidigt) uppförde sig utmärkt i kyrkan. Ceremonin var fin och pricken över i:et var när Johan (orgelspelaren i kyrkan som också är vän till familjen) spelade ”Du finns inom mig” från Disneys Tarzan.

Så gråt ej mera
det ska bli så bra,
kom ta min hand,
här finns ja´
Jag ger dig skydd nu
för allt omkring dej,
och jag finns här, gråt ej mer.

Ett litet liv,
men ändå stark.
Här i min famn
så är du trygg och varm.
Det finns ett band som
aldrig brister.
Jag finns här hos dej,
gråt ej mer.

refr: För du finns inom mej.
Ja, du finns inom mej,
från denna stund
nu och för evig tid.
Du finns inom mej
mitt hjärtas hemilghet.
Du finns inom mej.
Alltid

Alltid

Alice har nu Jonas som gudfar och Carro som gudmor. Det kändes skönt att ha dem där bredvid oss i kyrkan och i framtiden vill vi att Alice ska känna sig lika trygg med dem som vi gör.

Efter ceremonin i kyrkan bjöds det på dop-kaffe hemma hos oss. Vi hade backat bullar och muffins. Jag hade också gjort cake-pops som jag blev riktigt nöjd med. Utöver det här hade vi också beställt en dop-tårta som blev helt fantastisk.

Alice fick ett helt berg med fina presenter.

Vi vill tacka alla som närvarade vid Alice dop och gjorde hennes dag perfekt!