Inlägg taggade ‘boink’

Alice bjuder på fika

Taggar

, , , , ,

Dela

Idag har jag haft ännu en mysig dag hemma med båda barnen, men den blev inte alls som jag hade tänkt mig. På förmiddagen åkte vi till utförsäljningen hos Boink som tyvärr läger ned sin fysiska butik och nu istället satsar helt på webben och öppnar sin nya nätbutik om tre dagar här! Verkligen tråkigt att deras fysiska butik försvinner, den hade verkligen karaktär och det var en upplevelse att handla där. Framtiden får utvisa om de lyckas stå ut även som nätbutik. Vi fyndade flera roliga saker, framförallt till Eriks rum, men Alice fick dockkläder till sin Corolle docka och ett kakfat i två våningar från Kidkraft. Kakfatet var nog faktiskt det största fyndet, egentligen ska det vara tillhörande trämuffins till fatet, men de saknades och därför var fatet sänkt ytterligare. Jag har ju redan försett Alice med massvis av bakelser i tyg och har länge letat efter ett passande hållbart kakfat, så det här var perfekt.

När vi nästan var hemma igen frågade jag Alice om hon fick med sig sin kanin som måste följa med överallt och får efter mycket om och men svaret ”affären”, så det var bara att vända om igen och hämta upp rymlingen. Den har lilla ”omvägen” resulterade i två sovande barn i bilen och en försenad lunch, det i sig resulterade i en helt omkullkastad dag.

Vi spenderade större delen av eftermiddagen i Alice rum tillsammans. Det bjöds på fika med det nya kakfatet och plötsligt fyllde Erik år och det blev tårtkalas.

_MG_2464_editblog__MG_2461_editblog_

_MG_2454_editblog_
_MG_2472_editblog__MG_2468_editblog_

När kalaset var slut satt båda barnen länge, länge och lekte med Alice Sylvanians. Det är så himla kul att se deras utveckling i leken. Alice leker bra själv men behöver någon som finns där för att leken ska flyta på under längre stunder. Erik har precis upptäckt att man kan göra saker med gubbar som exempelvis lägga dem i en säng eller sätta dem i en gunga, mycket mer än så hinner han inte för sen ska allting in i munnen, så det gäller att vara med och ha ögon i nacken. De är så goa, för de vill så gärna leka med varandra, men för att det ska fungera så behöver de en vuxen som hjälper dem med samspelet.

I morgon hoppas jag att vi hinner vara ute länge och njuta av solen, som jag har förstått väderprognosen så ska det inte vara lika varm de kommande dagarna så det gäller att passa på. Har lite lösa planer på att gå till parkleken Ripvidet där jag lekte mycket som barn.

Häromdagen tog jag in syrénkvistar för att få lite vår även inomhus och de börjar nu bli riktigt gröna. Det är så härligt när allt börjar få liv igen! Längtar tills man kan hänga med barnen ute på baksidan och leka med vatten, grilla och bara ha sådär härligt underbart.  

_MG_2453_editblog_

Nu har den äntligen kommit

Taggar

, , , , , , , ,

Dela

Jag och Alice hämtade vår bröllopsbok på posten igår. Den är helt underbar! Boken känns så exklusiv att man knappt vågar bläddra i den. Jag hade nog inte väntat mig så här bra kvalitet när jag beställde den. Men nu är jag i alla fall väldigt nöjd, vi har äntligen ett bröllopsalbum.

Vi besökte även butiken Boink igår. Jag gillar den, den är så färgglad och mysig. Lyckan var total när vi insåg att de har stor rea som de hade fyllt på kvällen innan, så vi var de första (och enda eftersom vi var där när de öppnade) som rotade igenom hela rean. De reade verkligen ut fina saker också. Om jag hade haft mer pengar hade jag handlat mycket mer. Fina märken som Rice, Bombadill, Jabadabado, Kids Concept och många fler fanns på rean. Det mesta var det 50% på, men en del saker reades ut till så mycket som 70%. Så har ni vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska gå in och titta.

Jag köpte ett bord från Jabadabado och två trälådor ifrån Kids Concept till Alice rum. Allt till 50% rabatt! Det kändes som riktiga fynd eftersom jag ändå tänkt köpa ett likadant på Mio (de säljer också Jabadabado) och lådorna har vi också tittat på tidigare men tyckt att de varit lite dyra. Alice gillar sitt nya bord för det kan man gå runt, runt, runt.

bord låda