Inlägg taggade ‘bio’

Fullt upp!

Taggar

, , , ,

Dela

Den här helgen har vi haft fullt upp. Under lördagen hade vi födelsedagsfika i drop-in form för lilla mig. Det var väldigt roligt att så många ville komma! Flera av gästerna har vi inte träffat på väldigt länge, så det fanns väldigt mycket att prata om.

Idag började vi dagen med att gå på husvisning. Jag som gärna går händelserna i förväg hade redan innan visningen börjat flytta in i mitt huvud, bestämt var möbler skulle stå och vilka rum vi skulle behöva renovera först. Tyvärr var det inte huset för oss, så vi ska ingenstans.

Under eftermiddagen var vi på bio. Vi såg Cars 3 tillsammans. Barnen har sett fram emot det här biobesöket ett bra tag nu eftersom Blixten McQueen är en av Eriks absoluta favoritkaraktärer. Filmen var dessutom riktigt bra så vi är alla nöjda och belåtna. 

 

 

Känslor

Taggar

, , , ,

Dela

Idag är det fars dag. Istället för den klassiska slipsen så fick Björn en halsduk av barnen och mig. Så att pappa Björn kan hålla sig varm med stil i vinter. Jag bakade en kladdkaka idag istället för igår som var kladdkakans dag. Vi intog den tillsammans med min familj under en eftermiddagsfika.

_MG_9874
_MG_9879

Men det största som hände i helgen var nog ändå Alice första biobesök. Vi gick på Disney Pixars Insidan ut. Vi köpte den största popcornlådan som fanns och delade en spännande upplevelse med vår älskade dotter. 

IMG_2376

 

Helgens påhitt

Taggar

, , , ,

Dela

I lördags var jag och Björn på bio med Jonas och Peter. Vi såg Hobbit som jag sett fram emot ganska länge nu. Jag är lite av en sucker för filmer med flera uppföljare har jag insett. Star Wars, Sagan om ringen, Jurassic Park och Twilight är några av de filmer som jag kommer på så här på rak arm.

Hobbit var bra, jag gillade den. Om man gillade Sagan om ringen filmerna så bör man absolut se Hobbit. Men Hobbit är första filmen av tre vilket jag inte insåg förrän 3 min innan filmen slutade.

Alice fick vara hemma hos sin mormor och morfar. Jag var nära på att stanna hemma med henne eftersom hon varit lite kinkig sista tiden när jag går lite för långt bort. Fast största anledningen var nog egentligen att jag har svårt för att släppa henne. I sista minuten bestämde jag mig i alla fall för att följa med. Filmen var bra och Alice verkade ha varit nöjd när vi var borta.

Idag skulle vi ha åkt till Sigtunas julmarknad men så blev det inte. Björn är sjuk IGEN så vi stannade hemma istället och hoppas att han ska bli bättre fortare när han får vila. Hoppas inte att jag och Alice blir smittade den här gången också. Vi vill att alla ska vara friska på julafton.