Inlägg taggade ‘barnskor’

Färgglatt

Taggar

,

Dela

I sommar kommer Alice springa runt i ett par härligt färgglada gympaskor. Eller ”springskor” som vi kallar dem här hemma. Letade runt på nätet efter billiga Kavat-skor och trillade in på Sko-boo som ligger i anslutning till Gekås i Ullared. Jag visste inte ens om att de hade en internet-shop! Hittade precis de skor jag var ute efter och slog till direkt. Väldigt mycket 80-talskänsla över dessa godingar och jag tycker att de ser så härligt barnsliga ut.

_MG_2379_editblog2_
_MG_2381_editblog_

Alice älskade dem och har redan hunnit springa en hel del i dem här hemma. Nu vill vi ha vår, sol och värme!

Kavat hos Lindex

Taggar

, , ,

Dela

Nu måste jag berätta något roligt för er som har barn som precis börjat gå eller som kommer att börja gå snart. Kavat finns nu i Lindex online shop. (Titta här!) De kommer inte att finnas i deras fysiska butiker men de finns alltså att köpa i deras online shop. Ibland får man ju hem fina rabatterbjudanden (om man är medlem i Lindex kundklubb) och då kan man alltså slå till på ett par Kavatskor om man skulle vilja.

Jag skrev ju nyligen ett inlägg om Alice nya fina Kavatskor och vi är supernöjda med dessa, perfekta lära-gå-skor. Själv ska jag nog satsa på ett par sandaler till Alice om det dyker upp nåt fint erbjudande, kan ju vara skönt i sommar.