Inlägg taggade ‘Baby Jogger City Mini Dubble’

Första gången x2

Taggar

, , , , , , , ,

Dela

Den här helgen har det hänt en massa saker för Alice. I lördags var vi på hennes första danslektion Rim Ramsa Dansa som innebar en massa nya upplevelser, ny miljö och nya situationer. Hon verkade tycka att det var spännande och jag tror att hon uppskattade att hon fick ha mig helt för sig själv en stund. För mig var det en nostalgikick på hög nivå att få vistas i mina gamla danslokaler, jag saknar att ha dansen i mitt liv.

Lördagen avslutades med Mello-mys framför TV:n. Barnen fick vara uppe tills vi hade sett alla bidragen sen nattade vi dem medan röstningen pågick. Fungerade ganska smidigt måste jag säga, förra året var en av oss tvungen att missa mellon och natta Alice medan den andra satt själv framför TV:n.

IMG_1597_editblog_

På söndagen var jag och Alice på teater med Carro och Casper i Riddersvik. Första teaterbesöket för Alice. Hon hade lite svårt att sitta still och var uppe på ”scenen” två gånger och ville ”vara med” så hon uppskattade nog showen. Alice var på teater med förskolan idag så jag är glad att jag han uppleva hennes första teaterbesök tillsammans med henne och att vi fick möjlighet att ”öva” lite. Efter teatern åkte vi hem och hämtade resten av familjen för att åka hem till familjen Boman och fira Casper som fyllde hela 4 år i slutet på januari. 

En ganska händelsefull helg måste jag säga, vi har hunnit med att storhandla och reklamera våran dubbelvagn också. Det är både med glädje och sorg som vi reklamerat vår Babyjogger city mini dubble, jag har  bråkat mycket med Lekmer senaste halvåret angående handtaget på vagnen som gick sönder förra sommaren efter bara några få månaders användning. Jag har åkte fram och tillbaka till Lekmer i Barkarby flera gånger och varje gång har det blivit någonting fel. Egentligen tycker jag nog att det största felen har begåtts av Baby jogger själva som inte skickat rätt saker och tillslut vägrade skicka någonting alls. Men nu har ärendet lösts på bästa möjliga sätt, för oss i alla fall, vi fick lämna tillbaka vagnen och få pengarna tillbaka. Det känns ändå ok eftersom vi hunnit använda vagnen i snart ett år och nu fick alla pengar tillbaka. Lite synd är det att vi inte har någon dubbelvagn till sommaren men vi får klara oss med ståbräda, Alice börjar ju ändå bli så stor nu att hon har svårt att sitta kvar i vagnen.

 

Nya vrålåket

Taggar

, , , ,

Dela

Igår fick vi äntligen hem vårt nya vrålåk. En Baby Jogger City Mini Dubble. Jag köpte en liggdel till vår Baby Jogger City Mini Single redan i höstas, när Barnens hus gick i konkurs och hade total utförsäljning, med tanken att vi skulle kunna använda vår singelvagn även till lillebror. Väldigt mycket is i magen alltså, eftersom lillebror inte var särskilt stor då. Så när vi började titta lite smått på syskonvagn kändes det smart (och framförallt ekonomiskt) att införskaffa en vagn som passade ihop med den redan införskaffade liggdelen.

_MG_0210_editblog_

Tvillingvagnen City Mini från Baby Jogger är en lättviktsvagn av hög kvalitet och design med många praktiska egenskaper. Dubbelvagnen City Mini har marknadens enklaste ihopfällning, den patenterade ”Quick Fold Technology”, som följer samtliga säkerhetskrav. Med ett enkelt lyft i remmen ”fold” som sitter i sitsen, fälls vagnen ihop. Denna smidiga barnvagn passar perfekt för dagar inne i stan och lovar en bekväm åktur för ditt barn.

Källa: Lekmer.se

”Varför syskonvagn?” kanske ni undrar, ”Räcker det inte med en ståbräda?”. Vi tror inte att Alice kommer klara av shopping eller vandringar i olika städer under semestern och dylikt där det blir mycket gående, om hon inte har möjlighet att få sitta ned och vila. Alice har ju faktiskt inte ens fyllt två år när lillebror kommer så det känns lite tidigt att ta ifrån henne vagn helt även om hon både går och springer.

_MG_0212_editblogg_

När pappa Björn hämtat paketet från posten igår hjälptes hela familjen åt att sätta ihop den. Alice såg direkt att det var en vagn, trots att den var helt platt och inte hade några hjul fastmonterade. Hon måste ha känt igen märket från sin singel vagn. När vi hade satt ihop den var det såklart dags att provsitta den tyckte Alice och provsatt båda platserna, hon verkade gilla vänstra sidan bäst så liggdelen hamnade på höger sida. Sen spårade det ur lite en stund när Alice fick för sig att hon skulle provligga liggdelen, men det gick ganska snabbt över.

Eftersom det här med syskonvagn är ett ganska nytt påfund har jag varit inställd på att inte få köpa någon ny vagn den här gången vilket har känts lite tråkigt även om det såklart ska bli mysigt att få ta fram alla Alice bebissaker. Jag kommer ihåg hur Alice vagn stod i vardagsrummet och väntade, boandet för vår nya familjemedlem. Så nu är jag i extas över den här nya vagnen som jag kan gå och klämma på, längta efter att få köra. Är det fler som känner igen sig i känslan?