Taggar

, , , ,

Dela

Idag gjorde vi ett besök hos Scarfó i Ålsten. Här kan man njuta av äkta italiensk gelato som görs av färsk ekologisk mjölk och smaksätts med riktiga ingredienser som även de är ekologiska så gott det går.

Genuina val av samtliga ingredienser, som mjölk, grädde, ägg och frukt, gör att vår gelato klarar sig utan tillsättning av både konserveringsmedel och färgämnen.

Källa: www.scarfo.se

Vi älskar ju glass hela familjen så ända sen vi fick höra talas om denna gelateria har vi varit sugna på att åka dit. Det visade sig vara lika populärt som vi hört och kön sträckte sig en bra bit ut på gatan.

scarfo

Vi lyckades få ett bord på deras terrass där vi kunde avnjuta vår glass. Några av smakerna var lite sorbé liknande i konsistensen medan andra mer som lösare glass. Man kunde verkligen se att de var gjorda på riktigt med mycket färska råvaror, jordgubbsglassen såg ut som nermalda jordgubbar. Väldigt gott var det också! Vi kan verkligen rekommendera ett besök hit en ljummen dag eller sommarkväll (för gelaton smälter väldigt snabbt!) för den som vill uppleva riktig och exklusiv glass i en helt annan klass än Big Pack.

_MG_1518_editblog_
_MG_1521_editblog_ _MG_1527_editblog_