Inlägg taggade ‘alla hjärtans dag’

Alla hjärtans dag 2019

Taggar

,

Dela

Igår var det alla hjärtans dag. Det blev ett lugnt och mindre avancerat firande då jag är sjuk och har varit hemma hela veckan. Jag hade lite planer sen tidigare men fick tänka om vilket kändes lite surt. Men det blev en mysig kväll i alla fall med Cake pops till efterrätt som barnen hjälpt till att baka. Erik rullade kakbollarna och Alice fick dekorera dem.

Känner ni också hur vårkänslorna pirrar i hela kroppen nu när snön börjat smälta bort och det faktiskt börjar bli lite ljusare ute? Jag saknar ljuset och solen! Jag tycker det kan bli full vår redan nu så att man kan slita bort presenningen från utemöblerna och njuta av en god bok på altanen med en kopp kaffe. Men jag får nog vänta lite till på solen och värmen, även om jag inte är den som är särskilt bra på att vänta.


Glad alla hjärtans dag!

Taggar

, ,

Dela

Jag hoppas att du haft en härlig alla hjärtans dag. Själv vabbar jag för Erik som är förkyld och har det jobbigt med sin förkylningsastma. Vi träffade husläkaren idag och fick order om att använda masken mer under dagarna. Ingen höjdardag för oss alltså, men pappa Björn kom hem med ett hjärtpussel som vi la tillsammans innan läggdags.

Alla hjärtans dag 2016

Taggar

, ,

Dela

Det är väl ingen som har missat att det är alla hjärtans dag idag? Förra året taggade jag avsevärt mycket mer inför den här dagen, men då var jag ju också föräldraledig. I år har det varit lite mer nedtonat. Jag pyntade vår kristallkrona med hjärtan och barnen fick ett varsitt litet paket.

MG_0533.jpg
MG_0498.jpg
MG_0510.jpgMG_0502.jpg
MG_0500.jpgMG_0515.jpg

Jag fick ett paket av Alice också. Det blev lite glädjetårar från mig som är så oerhört stolt över min fina tjej och jag vet redan nu att jag kommer att spara det här hjärtat resten av mitt liv. Klicka på bilden för att se vad som stod på baksidan. 

MG_0553.jpgMG_0554.jpg

Eftermiddagen spenderade jag och Björn tillsammans hos bilhandlaren. Det blev dock ingen ny bil idag. Vi visste på ett ungefär vad vi var ute efter och ville se dem i verkligheten, klämma och känna lite. Efter att ha provkört den vinnande kandidaten är vi nu säkra på vad vi är ute efter. Vi får se vad som händer.

MG_0564.jpg

Glad alla dag!

Glad alla ♥-dag!

Taggar

, , ,

Dela

Hoppas att ni alla njuter lite extra idag så här på alla hjärtans dag. Jag hade förberett lite presenter åt familjen och pyntade lite med en hjärtgirlang och rosa ljus i går kväll. Björn fick en klassisk ask med geléhjärtan, men barnen fick kanske lite mindre traditionella presenter. Erik fick en ny tröja från Polarn o. pyret med sin favoritkanin på magen och Alice fick rosetter från Livly och en bortglömd julklapp som aldrig hamnade under granen.

_MG_6402_editblog__MG_6424_editblog_
_MG_6413_editblog__MG_6419_editblog_
_MG_6434_editblog__MG_6433_editblog_

Alice och jag skulle ha varit på dansskolan i förmiddags men det glömdes såklart bort. Nya tag nästa vecka! Ikväll ska vi njuta av god mat och i morgon väntar firande av både Björn som fyller 30 nästa vecka och hans bror Ola som fyllde år i går.

_MG_6466_editblog_

_MG_6463_editblog_

Taggar

, , ,

Dela

Efter att ha hämtat ut vår bil från fullservice kom Björn äntligen hem. Alice fick öppna dörren och ge pappa en ask med gélehjärtan och ett alla hjärtans dag kort. Pappa sa: ”Tack så mycket” och Alice svarar: ”Tach sa myche”. Pappa gav Alice en kartong med en hjärtformad tårta som vi beställde tidigare i veckan. Efter att vi tjuvkikat på den ställde vi tillsammans in den i kylskåpet. ”Tårta” konstaterar Alice nöjt.

_MG_0445_editblog_

Jag fick en påse med Geggamojas logga av min underbara man, det innehållet kan ju bara bli en succé! En vagnleksak/barnvagnsmobil/vagnsmycke, vilket man nu föredrar att säga. Har suktat efter denna sen vårkollektionen annonserades.

Efter middagen blev det alltså tårta trots att vi var väldigt mätta efter middagen, men vi ville att Alice skulle hinna få lite tårta innan det var dags för henne att sova. Älskar min fina familj så oerhört mycket. Många tycker att alla hjärtans dag är kommersiellt skit men jag gillar den här dagen på året, en dag med det lilla extra.

_MG_0441_editblog_ _MG_0451_editblog_
_MG_0435_editblog_

 

 

Alla ♥-dag

Taggar

, , ,

Dela

Glad alla hjärtans dag till alla därute! Ikväll ska vi ha lite mysigt firande här hemma men det får jag skriva om senare. Under förmiddagen tog Carro med mig till Pallas konditori vilket kändes som en väldigt bra start på alla hjärtans dag. Fika med sin bästa vän, skvaller och skratt är bra ingredienser för en bra dag.

Men inte bara förgyller hon min dag med allt detta, hon ger mig också en alla hjärtans dag present! Spontana presenter som man inte förväntar sig är den bästa sorten. Jag skrev ju tidigare om sockerkaksbak och amerikanska mått, att jag blir irriterad på dessa eftersom det är så jobbigt att konvertera det till svenska mått. Min kära vän tänkte på mig när hon såg en måttsats för just amerikanska mått. De är ljuvliga! Älskar pastelliga baksaker á la Leila Lindholm. Som förresten öppnar en fysisk butik i MOOD Stockholm idag för den som är intresserad. Kommer nog hamna en del saker därifrån på min önskelista. Men nu måste jag ju såklart testa dessa mått inom kort, får recensera dem här på bloggen då. Eller kanske snarare recensera min bakförmåga med amerikanska mått. Tack ännu en gång bästis!

_MG_0409_editblog_
_MG_0402_editblog_ _MG_0400_editblog_