Taggar

, , , ,

Dela

Om du händelsevis har missat enhörningstrenden så kommer du inte undan den nu. Eftersom Alice älskar enhörningar för tillfället så införskaffade jag ett måla-din-egen-enhörning-kit innehållande tre vita enhörningar och färg. Kitet har legat här ett tag och suktat barnen nu, så idag efter jobb och förskola öppnade vi den äntligen.

Jag vet inte vem som tyckte det var roligast? Jag eller barnen? Fina blev dom i alla fall!

Alice önskar sig egentligen bara en sak av tomten och det är en enhörning. Mer exakt en gosedjurs-enhörning. Vi får väl se vad tomten kan hitta på.

Apropå jul så kom Eriks julkalender hem idag. Självklart är det en Brio-järnvägskalender till den lilla tågfantasten. Barnen får en varsin leksakskalender varje jul, inga chokladkalendrar. När Alice var liten gjorde jag egna leksakskalendrar till henne (2013 & 2014) men nu när de är två och jag är tillbaka i arbetslivet så får de en varsin färdig leksakskalender. Jag hoppas att jag ska hitta orken och inspirationen att göra egna julkalendrar igen i framtiden, jag blir ju faktiskt lite sugen när jag tittar tillbaka på de som jag gjort tidigare.