Taggar

, ,

Dela

Igår åkte vi tillbaka till Ikea igen efter att ha kollat lagerstatus. Så den här gången kom vi hem med det vi ville förutom den dumma gardinstången som jag tydligen lyckats kolla fel status på hemma, men det är inte hela världen. Då får jag och Alice en ursäkt att åka dit en annan dag. Vi beställde hemkörning av Expediten och garderobsdörrarna för vi orkade inte flytta Alice bilbarnstol och krångla med att få hem allt själva. Så i morse blev de hemkörda till oss, väldigt smidigt.

Förmiddagen idag har vi alltså ägnat åt att fixa till Alice rum. Det är inte färdigt (kommer det någonsin att bli det?), med nu kan hon i alla fall flytta in. Det är en väldigt nöjd Alice som har lekt på sitt rum idag, hon visade oss hur stor hon har blivit nu när hon har fått ett eget rum genom att släppa taget när hon stod upp så att hon stod alldeles själv utan stöd.

IMG_4580_edit_ IMG_4581_edit_ IMG_4589_edit_ IMG_4590_edit_ IMG_4591_edit_ IMG_4593_edit_ IMG_4594_edit_ IMG_4595_edit_ IMG_4601_edit_ IMG_4602_edit_