Taggar

, , , , , , , ,

Dela

Jag och Alice hämtade vår bröllopsbok på posten igår. Den är helt underbar! Boken känns så exklusiv att man knappt vågar bläddra i den. Jag hade nog inte väntat mig så här bra kvalitet när jag beställde den. Men nu är jag i alla fall väldigt nöjd, vi har äntligen ett bröllopsalbum.

Vi besökte även butiken Boink igår. Jag gillar den, den är så färgglad och mysig. Lyckan var total när vi insåg att de har stor rea som de hade fyllt på kvällen innan, så vi var de första (och enda eftersom vi var där när de öppnade) som rotade igenom hela rean. De reade verkligen ut fina saker också. Om jag hade haft mer pengar hade jag handlat mycket mer. Fina märken som Rice, Bombadill, Jabadabado, Kids Concept och många fler fanns på rean. Det mesta var det 50% på, men en del saker reades ut till så mycket som 70%. Så har ni vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska gå in och titta.

Jag köpte ett bord från Jabadabado och två trälådor ifrån Kids Concept till Alice rum. Allt till 50% rabatt! Det kändes som riktiga fynd eftersom jag ändå tänkt köpa ett likadant på Mio (de säljer också Jabadabado) och lådorna har vi också tittat på tidigare men tyckt att de varit lite dyra. Alice gillar sitt nya bord för det kan man gå runt, runt, runt.

bord låda