Taggar

, , , ,

Dela

Vad är lättare att skriva om än det man vill ha? När jag är föräldraledig och inte har särskilt mycket pengar över så ser jag saker jag vill ha precis överallt, det är säkert rent psykologiskt, men tyvärr hjälper ju inte det även om jag vet om det. Just nu är jag lite Mumintokig, det har jag väl i och för sig varit ganska länge i mina muminmuggar, men nu har jag hittat nya muminsaker jag skulle vilja samla på. Häromdagen beställde jag faktiskt två väggplattor med just Mumin. Arabia kommer med 13 olika väggplattor att samla på och tillsammans bildar de ett stort träd med flera av de kända karaktärerna. Varje väggplatta säljs bara under en begränsad tid och de sista plattorna släpps 2017. Vi ska ha våra på väggen i köket och jag tror att det kommer bli såååå fint! 

26980-8051489-shopw-966787

Muminmuggen med Mumintrollens hus har jag suktat efter ett bra tag nu och jag skulle vilja ha även dricksglasen. Man dricker ju inte alltid varma drycker.

villha

Mässing är jag väldigt förtjust i och just nu är det också väldigt hett inom inredning precis som marmor. Vänskapsknuten från Svenskt Tenn tycker jag är häftig, den skulle jag mer än gärna ha på matsalsbordet. Danska Kähler Design har släppt en ny vas, fast denna gång med silverränder, den får också gärna flytta hem till oss. 

Nu är det ju sommar och idag var nog första dagen man faktiskt kände det också. Uteplatsen ska fixas och varje år önskar jag mig vita utemöbler, jag tycker att det är så klassiskt och fint. Det behöver inte vara exakt de på bilden, helst skulle jag nog vilja ha fler sittplatser än så. 

Ja, ni ser. Massor med fina saker kan man önska sig, synd att det är så lång tid kvar till min födelsedag. Men om jag ska vara ärlig så är det jag önskar mig mest just nu en skön sommar med härligt väder, mycket bad, glada barn och fina minnen. Längre föräldraledighet skulle inte heller sitta helt fel.