Taggar

, , , , , ,

Dela

Jag vill tipsa om Himlas outlet som kommer finnas tillgänglig torsdag den 14:e mars – söndag den 17 mars. De finns i Outletbutiken på Öregrundsgatan 3 (t-bana Gärdet, uppgång Värtahamnen.)

Öppettider:
Torsdag  & Fredag  11-18
Lördag & Söndag 11-16

Tips!
De tar kort så skippa kontanterna.

Idag var det VIP-försäljning (smygöppning) som jag och Alice såklart åkte till. Vi kom hem med bordstabletter, servettringar, en duk och två löpare.

När jag kom hem insåg jag att jag inte får plats med de nya textilierna. Det var bara att börja rensa eftersom jag i ärlighetens namn inte använder alla dessa löpare och dukar som vi fått från diverse håll när vi flyttade hemifrån. De har använts flitigt  men ligger numera bara där och tar plats. Men eftersom jag fortfarande tycker att några av dem är fina känns det ju dumt att bara slänga dem. Tog ett kort på dem och la upp dem på Facebook för att se om någon är intresserad  av att ge dem ett nytt hem.

dukar

Den nya löparen och duken fick komma fram direkt eftersom de är gula och passar bra nu när det snart är påsk. Duken med kycklingarna nedan köpte jag på Hemtex inför förra påsken och den stora duken är dagens fynd. Tyckte att de passade riktigt bra ihop.

påskduk

Så om du behöver eller bara vill fylla på förrådet av hemtextiler tycker jag absolut att du ska ta dig dit för det var riktigt bra priser även om det inte fanns så många riktiga fynd.