Taggar

, , ,

Dela

Hittills har vi haft två sovrum på övervåningen, vårt och Alice. På övervåningen har vi även badrum och ett kontor. Kontoret kommer snart att få flytta ned i matsalsdelen av vardagsrummet så att Erik får ta över gamla kontorsrummet. Lite bitterljuvt är det, kul att få inreda ännu ett barnrum, men samtidigt snopet att bli av med kontorsrummet. Kontorsrummet är inte bara praktiskt utan huserar även en hel del av våra saker som snart inte kommer att ha någon självklar plats längre.

Idag gjorde vi ett besök på Ikea för att kolla in skrivbordet som är ur samma serie som våra vitrinskåp, närmare bestämt Liatorp. Redan när vi köpte vitrinskåpen fanns en tanke att i framtiden kunna kombinera detta med ett skrivbord, den dagen är nu här. Känner mig otroligt välsignad som kan konstatera detta.

skrivbord

Kanske inte det snyggaste kollaget men ni får i alla fall en bild av hur det kommer att se ut.

Vi tittade även lite på olika förvaringskombinationer till Eriks rum, men vi väntar med att införskaffa nåt till hans rum tills efter att vi har renoverat det. Skulle hemskt gärna vilja ha en snygg garderob i hans rum. Alice garderob svämmar över eftersom de just nu delar på hennes. Tapeter är en annan sak vi måste bestämma så fort rummet är tömt. Har lite tankar, men har svårt att bestämma mig.

alfabet-plakat-tapet-boernevaerelse-indretning-bolig-colorama-boligdroemme

-- T775-26