Taggar

, , , ,

Dela

I onsdags kom Carro hem från Ljungdalen där hon och hennes lilla familj firat nyår. Så igår begav vi oss ut för en rejäl shoppingrunda så här efter mellandagsrean. Jag tror det kallas januari-rean numera, butikerna sänker priserna ytterligare på allt man inte blev av med under mellandagarna. Fast jag tycker nog att det är i princip samma saker som före jul och till samma reapris som då. Fast Lagerhaus hade hela 70% på sin rea och det gillade jag, det är så låga priser det borde vara när man påstår sig ha rea. Att sänka ett plagg med 20kr kallar jag inte rea.

Vi åkte i alla fall först till Sickla Köpkvarter för att senare avsluta shoppingrundan i Nacka Forum. Vi hittade en hel del fynd men jag tycker ändå att jag lyckades hålla ganska hårt i plånboken.

Efter vår heldag med shopping blev vi hembjudna till Carro, Mange och Casper på middag. Det serverades köttfärslimpa, potatis och sås. Mums, varför brukar vi aldrig göra det till middag? Jag ska nog leta rätt på ett recept och göra det här hemma nån dag. Till efterrätt fick vi hemmagjord glass som de gjorde i Carros glassmaskin som hon fick i julklapp. Det var också smaskigt.

Idag har vi städat här hemma. Jag har använt vår nya fina dammsugare som vi fick i julklapp. Den är så lätt att hantera! Jag har velat ha en sladdlös dammsugare ett bra tag nu för att slippa släpa upp dammsugaren på övervåningen varje gång man vill dammsuga. Det är också på övervåningen som vi oftast behöver dammsuga eftersom jag borstar och torkar mitt hår där. Nu har vi i alla fall en superdammsugare som jag dessutom upptäckt är mycket lättare att dammsuga trappan med  eftersom den både är lättare och har smidigare munstycke än en vanlig dammsugare (en liten bonus där).

ImageExternal

Efter städning och Alice eftermiddagsvila gick vi till posten för att hämta vår grind som vi äntligen beställt. Det blev en KiddyGaurd Avent. Vi har haft stora problem med vilken typ av grind vi skulle kunna ha här hemma, men den här verkar vara perfekt för oss. Det är ett tyg som spänns mellan två skenor i öppningen man vill skydda. När man inte vill ha grinden stängd ”försvinner” den in i skena så att man knappt märker av den.

KiddyGuard Avant closed KiddyGuard Avant

 

I morgon ska jag, Alice, Carro och Casper på spännande äventyr men det berättar jag om en annan dag.