Taggar

, , , , ,

Dela

Här hemma har vi haft både lugna och händelserika dagar sedan julafton. I tisdags tog vi det väldigt lugnt eftersom Alice ballade ur totalt natten mellan julafton och juldagen. Hon var alldeles uppskruvad men jättetrött och vägrade sova. Kanske inte så konstigt med tanke på all uppståndelse på julafton. Vi ska väl egentligen inte klaga heller eftersom det här var vår första uppesittarnatt någonsin med Alice. Jag och Alice kom i säng runt 5.30. Behöver jag nämna att Björn lyckades sova sig igenom alltihopa?

I onsdags var Jonas här som jag nämnde i mitt förra inlägg. Han gav Alice en jättefin klänning som jag nu lyckats fota. Den passar perfekt till nyår och för att fira in det nya året i.

Nyårsblåsa

I torsdags hade vi ännu en slappardag där vår största bedrift var en promenad till affären för att inhandla middagen.

Igår (fredag) var Carro, Mange och Casper här på julfika. Äntligen har de blivit friska ifrån sin magsjuka som gjort att vi fått skjuta upp deras besök två gånger. Men nu fick vi äntligen äta cheesecake och såklart få trevligt sällskap. Casper och Alice utbytte julklappar. Av oss fick Casper Duplo cars eftersom han gillar Disneys Cars så mycket. Julklappen verkade uppskattas då han sprang omkring med en bil i varje hand under nästan hela besöket. Alice fick jättefina träklossar i sitt paket och hittills tycker hon nog att de smakar väldigt gott eftersom de mest är i munnen och inte byggs så mycket med ännu.

Klossar

Igår firade vi också vår 7:e förlovningsdag och glömde bort den i sedvanlig ordning. Vi tyckte att vi var så smarta som valde just en mellandag att fira förlovningsdag på eftersom man oftast är ledig då och kanske skulle ha större möjlighet att fira vår dag lite extra, men istället har vi alltid missat den för att det alltid händer en massa annat i mellandagarna. Jaja, det är ju tur att vi glömmer den båda två i alla fall så att ingen blir ledsen.

Förlovningsringar