Taggar

, , , ,

Dela

I helgen skulle det ha varit kalas både lördag och söndag. Det blev inte så. Min pappa blev sjuk så vi fick ställa in Peters firande på lördagen ihop med familjen. På söndagen skulle vi ha firat Casper som också fyllde år på lördagen men det blev framskjutet eftersom Caspers mormor och morfar kom hem från USA och hans familj skulle fira en lite försenad julafton. Jaha, så vad skulle vi då hitta på som varit fullbokade hela helgen och nu stod helt utan planer?

Jo, vi gjorde ett eget litet kalas hemma hos oss för Peter på lördagseftermiddagen. Vi dukade fint med girlanger och bakade en tårta. Det var bara Peter, Helen, Björn, jag och Alice men det var mysigt ändå, och gott! Vår födelsedagspresent till Peter blev en plats i Stockholms stads bostadsförmedling. Kanske inte så kul men förhoppningsvis användbart eller åtminstone en säkerhet för framtiden. Alice fick äta tårta för första gången på egen tallrik.

På kvällen kom Ola över som var barnvakt åt Noel medan hans mamma och pappa var på bröllop. Alice tyckte det var roligt med en lekkamrat och ville leka med allt som Noel lekte med, vilket kanske inte riktigt uppskattades. Jonas kom också över lagom till middagen. Lördagen lyckades alltså bli riktigt trevlig tillslut.

Idag fick jag lite sovmorgon när Björn och Alice gick upp vid nio. Det var jätteskönt särskilt eftersom jag hade sovit oroligt på grund av en mardröm i klass med skräckfilm med mig som huvudrollsinnehavare. På eftermiddagen överraskade Björn mig med att faktiskt gå med på att åka en sväng till Vällingby och titta runt lite. Ännu mer förvånad blev jag när han faktiskt köpte både strumpor och en tröja! När Alice somnat för kvällen tittade vi på ett avsnitt ur andra säsongen av Game of Thrones som vi tittar igenom ännu en gång för att fräscha upp minnet inför den kommande tredje säsongen.

Helgen blev inte så dum ändå, nu får vi se vad den här veckan har att komma med för spännande saker.