Taggar

Inga taggar :(

Dela

Trots att vi har bott i vårt hus sen oktober 2010 känner jag mig rätt nyinflyttad. Jag känner mig hemma här men det är så mycket vi vill fixa och det finns fortfarande saker som vi saknar. Vi flyttade från 49kvm till 120kvm så vi hade inte så jättemycket med oss. Vi hade t.ex. inte lampor till alla rum när vi flyttade in, något som vi inte alls hade tänkt på. Det råkar också vara så att eftersom vi är långa både två så behövs det plafondlampor i nästan alla rum. Jag är väldigt kinkig med saker och ting så vår sovrumslampa kom inte upp förens nu i mellandagarna när jag äntligen hade hittat en lampa som jag godkände. Innan hade vi en rislampa från Ikea som har fått agera stand-in  fram tills nu. Vår nya sovrumslampa är köpt på Chilli i Barkarby/Stockholm.

 

En del fixande har vi hunnit med sen inflyttningen. I höstas hjälpte Björns pappa oss att fixa trappan som inte var i något vidare skick. Dels var den inte barnsäker för att man tagit bort ribborna som hindrar fall och dels såg trappstegen hemska ut., så en rejäl uppiffning med slipning, lackning, ribbor och målning fick det.

Före
Efter

Vi har också gjort om klädkammaren på övervåningen eftersom den inte ”svalde” särskilt mycket med det system den hade. Jag har själv varit ansvarig för utformningen av garderoben då min dröm alltid varit en walk-in-closet och jag har gjort mycket av jobbet själv. Det var lättare än jag trodde och ett bra nybörjarprojekt att öva sig lite på inför kommande renoveringar. Jag är nöjd med resultatet även om det är liiiiite småfix kvar och såklart mycket stolt.Garderoberna är PAX ifrån Ikea som vi själva modifierat så de ska passa på höjden. Här ser ni lite bilder ifrån bygget. Slutresultatet publicerar jag så fort vi får ett foto som jag kan lägga upp.

Skillnaden mellan gamla och nya färgen.
Nya golvet
Inredningen

Projekt som pågår nu är tvättrummet och efter det barnrummet. Återkommer med dessa spännande projekt. Kan knappt bärga mig tills jag får börja inreda barnrummet.