Taggar

, , , , , ,

Dela

Efter vårt härliga firande i söndags blev det en väldigt gnällig natt här hemma. Alice har blivit dunderförkyld. Stackars vår lilla tjej. Hon är i alla fall hyfsat pigg även om snoret rinner okontrollerat. Vi har hållit oss hemma både igår och idag och det ser ut som att vi kommer få hålla oss hemma i morgon också.

När vi ändå bara glider omkring här hemma så har jag fortsatt med vår-sysslor. Julgardinen i köket är borttagen och har bytts mot vårgardinen. Vår långa gardinkappa i vardagsrummet har fått besöka tvättmaskinen för första gången sen vi flyttade in. Jag strök den idag och satte upp den. Jag kan i alla fall se att den är nytvättad även om ingen annan kanske skulle se någon skillnad. Nu är det bara julbelysningen på framsidan som ska tas ned sen är det full vår här hemma.

Jag brukar hänga en hel del på Ellos hemsida både för deras fina (och oftast hyfsat billiga) sortiment men också för inspiration. Jag är mest förtjust i deras heminredningssida. Nu har de fått in mycket nyheter som verkligen skriker vår och som får mig att önska att jag fått lön nästa vecka och inte föräldrapenning. Just nu kliar det i fingrar efter nya vårfynd,  men jag vet att jag borde hålla i plånboken.

Ellos.se

Bild från Ellos.se

Jag vill också berätta att Hemmadrömmar har fått hyfsat många läsare nu, vilket är jättekul. Om du gillar bloggen tycker jag att du ska gilla den på Facebook, då får du automatiskt upp när det finns nya inlägg här. Det finns en ”gilla”-knapp längst ned i menyn till vänster. Jag vill också passa på att be alla er som redan följer bloggen att lämna era kommentarer här på bloggen istället för på facebook eftersom det ger bloggen mer liv och rörelse.