Taggar

,

Dela

I torsdags var jag hos barnmorskan för rutinkontroll. Allt såg bra ut även om det tog väldigt lång tid att hitta hjärtljuden. Det var ingen skrämmande tystnad för vi hörde att han rörde sig och jag kände honom sprattla men han är som jag berättat tidigare inte så pigg på att visa upp sig. Men till slut så. Vi bokade in alla mina rutinkontroller fram till efter förlossningen och plötsligt kändes lillebror inte så långt borta.

Nu utvecklar fostret sina lungor. Det tränar på att andas genom att dra in och ut fostervatten i lungorna. Fostret kan nu öppna och stänga sina ögon. Ytteröronen är helt färdiga. Längden är nu cirka 35 centimeter och vikten är 800 till 900 gram.

Källa: 1177.se

Nästa vecka ska jag till KS för att besöka auroramottagningen. Vet inte om jag känner förtroende för dem men jag ska i alla fall ge dem en chans. För mig är det viktigast att någon finns där direkt när mina krystvärkar sätter igång, och att man inte lämnar mig ensam med dem. Jag vill också känna mig bevakad snarare än bortglömd. Sen vill jag såklart ha en normal BB-tid denna gång om allt går som det ska, jag vill inte hamna på sal med en massa andra kvinnor eller snabbt hemskickad för att jag är omföderska.

En annan kul nyhet är att häromdagen fick Alice en liten syssling. Vi önskar dem all lycka och sänder dem många grattis kramar. Vi kan knappt vänta på att få träffa detta lilla mirakel.