Taggar

, , , ,

Dela

Igår fick vi äntligen hem vårt nya vrålåk. En Baby Jogger City Mini Dubble. Jag köpte en liggdel till vår Baby Jogger City Mini Single redan i höstas, när Barnens hus gick i konkurs och hade total utförsäljning, med tanken att vi skulle kunna använda vår singelvagn även till lillebror. Väldigt mycket is i magen alltså, eftersom lillebror inte var särskilt stor då. Så när vi började titta lite smått på syskonvagn kändes det smart (och framförallt ekonomiskt) att införskaffa en vagn som passade ihop med den redan införskaffade liggdelen.

_MG_0210_editblog_

Tvillingvagnen City Mini från Baby Jogger är en lättviktsvagn av hög kvalitet och design med många praktiska egenskaper. Dubbelvagnen City Mini har marknadens enklaste ihopfällning, den patenterade ”Quick Fold Technology”, som följer samtliga säkerhetskrav. Med ett enkelt lyft i remmen ”fold” som sitter i sitsen, fälls vagnen ihop. Denna smidiga barnvagn passar perfekt för dagar inne i stan och lovar en bekväm åktur för ditt barn.

Källa: Lekmer.se

”Varför syskonvagn?” kanske ni undrar, ”Räcker det inte med en ståbräda?”. Vi tror inte att Alice kommer klara av shopping eller vandringar i olika städer under semestern och dylikt där det blir mycket gående, om hon inte har möjlighet att få sitta ned och vila. Alice har ju faktiskt inte ens fyllt två år när lillebror kommer så det känns lite tidigt att ta ifrån henne vagn helt även om hon både går och springer.

_MG_0212_editblogg_

När pappa Björn hämtat paketet från posten igår hjälptes hela familjen åt att sätta ihop den. Alice såg direkt att det var en vagn, trots att den var helt platt och inte hade några hjul fastmonterade. Hon måste ha känt igen märket från sin singel vagn. När vi hade satt ihop den var det såklart dags att provsitta den tyckte Alice och provsatt båda platserna, hon verkade gilla vänstra sidan bäst så liggdelen hamnade på höger sida. Sen spårade det ur lite en stund när Alice fick för sig att hon skulle provligga liggdelen, men det gick ganska snabbt över.

Eftersom det här med syskonvagn är ett ganska nytt påfund har jag varit inställd på att inte få köpa någon ny vagn den här gången vilket har känts lite tråkigt även om det såklart ska bli mysigt att få ta fram alla Alice bebissaker. Jag kommer ihåg hur Alice vagn stod i vardagsrummet och väntade, boandet för vår nya familjemedlem. Så nu är jag i extas över den här nya vagnen som jag kan gå och klämma på, längta efter att få köra. Är det fler som känner igen sig i känslan?