Taggar

, , ,

Dela

Jag fick en förfrågan om vilken typ av kameraväska vi köpte till kameran. Jag har hela tiden velat ha en av Canons egna väskor till kameran eftersom den passar kameran perfekt, men tyvärr säljs de endast i USA så det gör ju det hela lite knepigare. Ja, jag gillar märken och litar inte på kvalitén hos tredjepartstillverkare. Canon verkar däremot helt ha släppt den svenska marknaden och säljer knappt några väskor alls här i Sverige.

Vi åkte i alla fall till Clas Ohlson i söndags för att införskaffa en väska till kameran. Vi måste ju skydda den på något sätt. Där köpte vi en Lowepro Event Messenger 150. Stor men praktisk. I den får vi ned både linser, kamera, blixt och alla extra prylar som laddare, minneskort m.m. Plus i kanten för att jag kan stoppa ned min Ipad i ett eget fack, perfekt när vi ska ut med husvagnen eller till landet.

Väska
inuti

Men vi kommer nog ändå att försöka köpa den där Canonväskan också via amazon eftersom den är smidigare om man inte vill ha en massa prylar med sig. Nu har vi i alla fall en väska att stoppa kameran i.

Canonväska