Taggar

, , , , ,

Dela

Foto: Patrik Österberg

Nu har vi snart varit gifta i 3 år Björn och jag. Vi anlitade en fotograf hela dagen som följde oss genom vår underbara dag. Vi tog på oss att själva redigera bilderna för att komma undan i alla fall liiiite billigare, kändes ju onödigt att lägga ut pengar på något som vi faktiskt båda två kan. Men vi sköt på redigeringen eftersom det kändes övermäktigt när vi sen fick 1516 (!) bilder.

Foto: Patrik Österberg

 

Men nu nästan 3 år senare har jag knåpat ihop ett digitalt bröllopsalbum som vi har beställt ifrån ifolor som jag tycker har Sveriges bästa program för att göra fotoböcker i (och jag har provat många program!). Anledningen till att jag tycker de är bäst är att programmet är så fritt,  många möjligheter till  egna layouter, användarvänligt kort och gott. Så om ni planerar att beställa en fotobok och är lite datakunnig tycker jag att ni ska testa ifolor, men var bered på att det kostar en del. Vårt bröllopsalbum som visserligen är deras premium bok med extra många sidor kostade med frakt 940kr. Men det går ju såklart att komma undan billigare om man väntar på någon av deras kampanjer, inte beställer extramånga sidor eller helt enkelt väljer en simplare bok. Men nu är ju det här vårt bröllopsalbum så det får kosta lite mer den här gången.

Foto: Patrik Österberg

Nu när jag har fixat med albumet så har jag också redigerat väldigt många av bilderna från bröllopet, vilket har visat sig ändå vara ganska kul nu när man har fått lite distans till det hela och kan drömma sig tillbaka.

Foto: Patrik Österberg

Foto: Patrik Österberg