Taggar

,

Dela

Erik blev hela fem månader i lördags. Tiden har klyschigt nog gått vansinnigt fort sen han föddes. Redan innan femmånaders dagen hade han lärt sig att sitta och sitter nu hyfsat stadigt även om han ibland tappar balansen och far i golvet, så det gäller att bylsa upp med kuddar och filtar för att akta hans lilla huvud.

Vi har börjat lite smått med smakportioner och hittills är banan favoriten. När man sitter och äter verkligen stirrar han intresserat på maten, så det här kommer nog att bli en matglad liten kille. Inför femmånadersdagen tog vi även bort Stokke-stolens newborn set (en slags babysitter monterad på stolen), eftersom det värsta han vet är att ligga ned på rygg just nu, och presenterade Stokkes baby set (högt ryggstöd och bygel) istället.

Alice är den mest roliga och intressanta lilla människan i världen om man ska tro Eriks blickar och hysteriska skratt. Nu när han sitter har de ännu större utbyte av varandra och Erik får alltid vara med när vi leker här hemma efter förskolan, även om det oftast innebär att han sitter med i samma rum och tittar intresserat medan Alice springer fram och tillbaka.

Vår älskade lilla kille. Min prins! Du är så otroligt älskad, precis som din syster.

_MG_5395_Erik5manader_