Taggar

, , , , , ,

Dela

Idag på morgonen var jag och Alice bjudna på VIP frukost hos Lindex. Frukosten hölls före öppning i utvalda butiker runt om i landet. Jag och Alice tackade ja till Lindex i Solna Centrum eftersom det var enklare än att ta sig in till stan. Frukosten hölls i samarbete med Mama och Littlephant som jag har skrivit så mycket om här i bloggen. Illustratören och formgivaren av Littlephant Camilla Lundsten var på plats i butiken vid Hötorget så lite synd var det ju att vi inte åkte dit, men jag orkade som sagt inte krångla mig dit på morgonen.

Det bjöds på frukost i form av smörgås och kaffe/Te och alla fick handla med 20% rabatt. Jag handlade med 30% rabatt eftersom jag hade med mig en kupong jag fått hem i brevlådan tidigare. Med oss hem fick vi inte bara det vi köpte utan också en goodiebag i form av en tygpåse med Littlephanttryck som innehöll senaste numret av tidningen Mama, en tub med Garniers B.B. Cream samt 30% rabatt på valfri top. Gratis är gott!

goodiebag

Jag köpte i vanlig ordning bara saker till Alice, jag brukar sällan hitta något till mig själv på Lindex. Men de har som sagt en hel del fina och prisvärda barnkläder. Här hemma behöver vi mycket sådana kläder just nu eftersom Alice bestämt sig för att hon nu vill äta själv. I princip måste vi köra minst en tvättmaskin om dagen just nu med de kläder hon har ätit i eftersom fläckarna från maten i barnmatsburkarna är omöjliga att få bort om man inte tvättar kläderna direkt (om man får bort dem överhuvudtaget!)

Nedan ser ni de plagg jag köpte till Alice, alla plaggen går att kombinera med varandra utom pyjamasen. Pyjamasen är från Littlephantkollektionen och liknar hennes jumpsuite ur samma kollektion. Härliga färger och väldigt Hen.