Taggar

, , ,

Dela

Jag är som säkert alla redan vet väldigt förtjust i rosa. Jag gillar såklart andra färger också, och bland favoriterna finns både vit och turkos. Men det här inlägget ska handla om rosa med vita polka prickar. I går bloggade jag om vårens snurrklänning från Polarn o. Pyret, den är rosa med vita polka-prickar. Jag tipsade även om hur du på Bromma Blocks kan köpa denna med 20% rabatt, så kolla in det inlägget här! om du är sugen.

_MG_0506_editblogg_

Idag fick jag hem en kjol till Alice som jag klickat hem från Tradera, också den i rosa med vita polka-prickar, helt ny med lappen kvar. Den är helt underbar! Kunde bara inte låta bli att visa den för er. Den är mer ljusrosa än klänningen och inte lika knallig i färgen. Fina på två helt olika sätt! Tyvärr är ju kjolen inte från årets kollektion så den kan ju vara svår att få tag på. Är det någon po.p-tokig därute som har koll på vilken säsong den kan ha kommit ut i butik?

_MG_0552_editblog_

_MG_0549_editblogg_

Som ni ser är det inte bara Alice kläder som går i rosa med vita polka-prickar just nu. Sängkläderna har Alice farmor sytt och väskan är en julklapp. I väskan förvarar vi dockans kläder och tillbehör när de inte används.

Eftersom min man inte är överförtjust i färgen rosa så får jag utlopp för min favoritfärg genom Alice. Det gäller att passa på innan Alice väljer en egen favoritfärg, föredra vissa saker framför andra har hon ju redan gjort ett tag: stjärnor, sina kaniner, sitt lamm, pasta m.m.