Taggar

, , , , ,

Dela

Jag tipsade ju häromdagen om hur du just nu kan få 20% rabatt på Polarn o. Pyret i Bromma Blocks. Erbjudandena gäller fram till 30/3-2014. Jag insåg efter jag skrev inlägget att genom samma webbsida: www.my-deals.se kan man få upp superbra erbjudanden även från Solna centrum. Scrolla bara ned längre ned på sidan så dyker erbjudandena från Solna centrum upp. Även i Solna har man 20% rabatt på valfritt plagg hos PO.P.


Tips! Om du vill köpa mer än en sak med 20% rabatt, ta med någon som inte är intresserad av erbjudandet och be hen handla ett andra plagg till dig med 20% rabatt.


Jag tog mig till Solna Centrum igår och drog med mig min mamma för att utnyttja erbjudandet. Alice behöver regnkläder till vår/sommar/höst. Hon har ju redan deras skalplagg som är både vind och vattentäta men när det regnar väldigt mycket och marken är väldigt lerig anser jag att det är bättre med galonplagg som man lätt kan spola av eftersom skalkläder inte mår bra av att tvättas ofta. I alla fall kommer Alice hem från förskolan med smutsiga kläder så fort minsta lilla vattenpöl finns tillgänglig och jag är en aning pedantisk med att kläder (även ytterkläder) ska vara rena och snygga. Men självklart ska de lekas i! ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” är ett talesätt som jag tycker är väldigt bra. Anpassa kläderna efter väder så har barnen mycket roligare eftersom de håller sig torra och varma. De visade sig när vi kom hem att de var väldigt stora, men det måste de väl vara i strl 98-104 som ska täcka 2-4 år. Lite att växa i med andra ord. Men jag tror att de kommer funka fin, fint.

_MG_0565_editblog_

På Polarn o. Pyrets hemsida finns en bra artikel (se här!) som beskriver skillnaderna mellan skalplagg och galonplagg, fördelar och nackdelar, så att man själv får bilda sig en uppfattning om vad som är bäst för just ditt barn. Lämna gärna en kommentar här om hur ni tänker kring ert barns regnkläder, man kan aldrig få för många synvinklar.

Som jag nämnt tidigare har Polarn o. Pyret även rea på utvalda vinterkläder. Nu har de dessutom höjt rabatten till 50% så det finns verkligen fynd att göra. Jag passade på att köpa ett par vintervantar till Alice inför nästa vinter. Jag rekommenderar verkligen dessa starkt! Dessutom till priset 139kr! (Normalpris 279kr) De finns att köpa både i deras butiker och i webbshoppen på deras hemsida. Alice har haft likadana (fast såklart i mindre storlek) hela vintern och de har hållit henne varm och torr varje dag på förskolan.

Det kanske bör nämnas att jag skrivit upp på torkskåpet i förskolan att INGA av Alice ytterkläder för torkas i torkskåpet och det har aldrig varit något problem eftersom hon har kläder som tål väder och därför inte blir dyngsura som väldigt många av de andra barnens kläder blir. Vill inte knäppa någon på näsan med detta utan bara trycka på vilken skillnad det är med kläder av bra kvalité och funktion. Jag säger verkligen inte att man måste köpa alla sina kläder på Polarn o. Pyret, det finns kläder av andra märken som är minst lika bra. Det handlar bara om att ta reda på vilka kläder som har bra kvalité, vad de tål och vilka funktioner de har. Jag brukar läsa konsumentundersökningar bland annat på testfakta.se för att skapa mig en uppfattning om vilken kvalité olika märken håller. Tyvärr brukar just PO.P inte vara med i dessa konsumenttester, vilket är synd, men min upplevelse av dem är att man alltid kan lite på deras kvalité och funktion.

_MG_0570_editblog_ _MG_0571_editblog_

Jag kommer på mig själv oftare och oftare med att tänka långsiktigt när jag köper framförallt ytterkläder till Alice. Jag försöker köpa kläder som lillebror kan ärva även fast jag tidigare både tänkt och sagt att så kommer jag absolut inte att göra. Men allt eftersom har jag insett att jag kan spara mycket pengar på att exempelvis köpa ett par svarta vintervantar som de båda kan använda. Här vill jag också slå ett slag för PO.P som har väldigt mycket könsneutrala kläder som passar bra till både flickor och pojkar, visst har de rosa och blått som alla andra butiker, men många av deras plagg som exempelvis deras skalplagg är designade både för flickor och pojkar, utan puffärmar, rosetter eller liknande. Neutral design helt enkelt som sitter snyggt på alla barn oavsett kön. Och slår man ut kostnaden på två barn istället för på ett så är det faktiskt inte så vansinnigt dyrt att handa på PO.P, särskilt inte om man utnyttjar deras erbjudanden och kampanjer.